Dragan Marković Palma
Privatna arhiva
Dragan Marković Palma

Privatna arhiva

Dragan Marković Palma, Foto: Privatna arhiva

- Produžiću rok za još pet dana da premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić vrati ambasadora Srbije Vladimira Božovića u Podgoricu, jer ga je sada zatekao vikend. A nakon toga uputiću poziv građanima Srbije da više ne letuju u Crnoj Gori – poručio je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Kako kaže, ovaj gospodin Krivokapić nije onaj Krivokapić iz izborne kampanje.

- Ovo je neki drugi Krivokapić i ništa ne priča kao što je pričao prošle godine u izbornoj kampanji, osim što je izmenjen Zakon o slobodi veroispovesti, a sve ostalo je isto i još i gore. Krivokapić je kao mlaka voda “niti može da se pije, niti da se njome kupaš”. On priča kao neka tetka ili strina i kaže “evo hvala Srbiji vidi se da su naša braća”. A da li vi nas zaista gledate kao braću? – zapitao je Palma.

Još jednom je pozvao Vladu Crne Gore preispita svoju odluku i vrati srpskog amasadora u Podgoricu.

- On mora da zna da Srbija nije zemlja koja se ucenjuje. Srbija hoće da pomogne siromašnoj Crnoj Gori, koja nikada nije bila siromašnija nego poslednjih 7 - 8 godina - izjavio je Palma i dodao:

- Međutim u Crnoj Gori ne odlučuje sam Krivokapić. Odlučuje još neko sa njim, a taj neko mora da zna da će ostati bez biračkog tela, jer kada bi sutra bili izbori i kada bi Krivokapić izašao sam, ne bi dobio ni pet odsto glasova. Neki u Crnoj Gori jedva čekaju da se nešto žale na Srbiju “tati” u Evropskoj uniji, ali ne znaju da Srbija nema “tatu” u Evropskoj uniji. U Srbiji su “tata” građani Srbije i predsedniku Srbije i svima nama, oni odlučuju ko će da vodi Srbiju i na koji način, a ne neko iz Evropske unije”, rekao je Marković. “Što se tiče lokalnih izbora u Nikšiću, ukoliko Milo Đukanović izgubi u svom rodnom gradu, a izgubiće, on treba da prestane da se bavi politikom. I još nešto. Meni je čudno da Crna Gora kao članica NATO pakta nije uspela da nabavi vakcine. A šta ste nabavili – bombe - rekao je Marković.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Budva

23.02.2021 02:50

Šteta velika.