Vojislav Šešelj
Printscreen
Vojislav Šešelj

Printscreen

Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

On je u rukama stranih obaveštajnih službi i stranih ambasada u Podgorici i to svi zdravomisleći ljudi u Crnoj Gori već znaju - rekao je Šešelj koji se potom osvrnuo na ministara, čiju smenu je inicirao Krivokapić zbog izjava o Srebrenici.

- Leposavić je bio čak i blag za moj ukus. A čuo sam od nekih ljudi, ne znam koliko je to pouzdano, da je Krivokapić prvo čestitao Leposaviću na izjavi. A kad su ga pritegli iz stranih ambasada, onda je tražio njegovu ostavku. Srpske stranke ne smeju da popuste. Ovo je prilika da Krivokapić ode. A Milo Đukanović u svemu tome vidi šansu da ponovo učvrsti svoju vlast. Krivokapić nema vlast ni nad čim. Ključni policijski funkcioneri nisu smenjeni, još su tu oficiri koji su odani Milu Đukanoviću - rekao je Šešelj i podsetio na to da se Krivokapić oštrije sukobio sa Đukanovićevim simpatizerima zvanim komite, koji danima divljaju po Crnoj Gori tek nakon što mu je napadnuta ćerka.

- A kad su tukli oficire u uniformama, to ga nije mnogo doticalo - zaključio je lider SRS-a. Komite su, inače, i juče blokirale saobraćaj na magistralnom putu Podgorica-Nikšić i pravile haos u mestu Bogetići, zbog namere vlade da izmeni kriterijum za sticanje crnogorskog državljanstva.

Andrija Mandić

Screenshot/HappyTV

Andrija Mandić , Foto: Screenshot/HappyTV

Crnogorske ustaše

Andrija Mandić, jedan od lidera DF-a govorio je juče o komitama koji skandiraju „Nije ovo srpsko leglo, već je ovo Montenegro“, „Nikad neće Crna Gora bit’ obala srpskog mora“, i „Kosovo je pored Srbije“ i pevaju Tompsonovu pesmu „Bojna Čavoglave“. Rekao je da nema dileme da iza svega stoji Milo Đukanović i da „crnogorske ustaše“ ne žele da građani Crne Gore ostvare svoja prava kad je u pitanju državljanstvo. Kada je reč o slučaju Leposavića, Mandić je naveo da postoji nekoliko rešenja od kojih nijedno nije dobro. - Umesto da se radi na demontaži Đukanovićevih ostataka, mi smo dobili krizu - rekao je.

Komentari (1)

No Mercy

12.04.2021 08:24

Fin neki čovjek ovaj Šešelj?!?