Dragan Đilas, Vuk Jeremić
Alo!/Dejan Briza
Dragan Đilas, Vuk Jeremić

Alo!/Dejan Briza

Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Radikalni islamista Muhamed Čengić, oduševljen je nedavnim nastupom Đilasovog lidera Narodne stranke Vuka Jeremića na sarajevskoj FTV tokom kojeg je rekao da je Srbija kriva za sve ratove i sve zločine, da je Vučić gori od Miloševića, da Beograd treba da se distancira od Republike Srpske. Čengić kaže da su kod Jeremića proradili bošnjački geni.

Pročitajte još:

- Bošnjački geni proradili kod Vuka Jeremića,naravno da je Srbija bila agresor! Vuk mi je jednom u obraćanju i rekao da je on spreman, naravno kada preuzme vlast, da se suoči sa činjenicama. Genocid se desio i da država Srbija treba da plati ratnu oštetu. U dogovor ulazi ukidanje Republike Srpske i ošteta od 200 milijardi dolara! - napisao je Čengić, koji je poznat po najradikalnijim stavovima protiv Srbije.

Pajtos Vuka Jeremića

Printscreen

Pajtos Vuka Jeremića, Foto: Printscreen

Muhamed Čengić, iz Skoplja, završio je navodno Fakultet političkih nauka, a izgleda da je i veliki "fan" Vuka Jeremića, jednog od lidera Saveza za Srbiju i glavnog pajtosa Dragana Đilasa.

Pajtos Vuka Jeremića

Printscreen

Pajtos Vuka Jeremića, Foto: Printscreen

 

Podsetimo, Vuk Jeremić, lider Narodne stranke i najbliži saradnik tajkuna Dragana Đilasa, najstrašnije je u intervjuu za sarajevsku Federalnu televiziju optužio i ispljuvao Srbiju! Jeremić je rekao da je naša zemlja glavni krivac za sve ratove u bivšoj Jugoslaviji, najstrašnije je napao i izvređao predsednika Aleksandra Vučića, ali i pozvao vlast u Beogradu da se distancira od Republike Srpske!?!

 

Pročitajte još:

Bivši šef diplomatije tako je pljunuo u lice cele naše nacije! On je čak rekao i da bi aktuelna vlast u Srbiji, samo da ima jaču vojsku, izazvala još veću tragediju na Balkanu i krenula u nove ratove!?!