Krije se iza dece, a jedini koji je psovao i vređao bilo koga bio je zapravo on!

E.A. | vesti 2019-01-20 23:51:14 2019-01-20 23:51:14

Pripadnici Marks 21 pitali o izvršiteljima i privatizacijama, a Đilas uličarski odgovorio: “Pi*ka ti materina, je*em ti mater pe*ersku!"

Alo!/Marko Marković

Koliko je licemeran Dragan Đilas govori i njegovo večerašnje saopštenje na tviteru u kojem se krije iza sopstvene dece i objašnjava da je odreagovao u revoltu. Pripadnici levičarske organizacije su tražili odgovore na pitanja u vezi sa stečajevima i privatizacijama, na šta ih je Đilas ispsovao kao najveći kočijaš, pominjući pritom majku jednome od mladića koji su protestvovali i govoreći mu da treba da se leči, što je najgori oblik ponižavanja. 

Pročitajte još:

Đilasovu decu naravno nisu ni pominjali niti prozivali, iako Đilas pokušava da se sakrije upravo iza sopstvene dece. Pa šta bi onda na njegovom mestu radio predsednik Aleksandar Vučić, kojem su direktno deca na najbrutalniji način vređana čak i u medijima, posebno ćerka Milica, a to niko od opozicionih lidera, pa ni sam Đilas nikada nije ni jednom rečju osudio. Očigledno je da postoje dva aršna u našem društvu. Đilas za sebe lično, dakle za sebe lično, iako je učesnik u političkom životu, traži pravo i da psuje i da "je*e majku pedersku" kome stigne, a da njega niko ne sme ni da pogleda kad je nervozan. A sa druge strane, Vučiću imaju svi pravo da pljunu i na porodicu i decu, pogotovo na ćerku, a Vučic i njegova porodica treba mirno da ćute i da ponizno trpe najgore uvrede! 

Kao po komandi, za Đilasom su po društvenim mrežama skandalozno počeli da ga hvale njegovi botovi, koji se raduju sto je njihov Điki "je*ao majku" deci kojoj može biti otac. Očigledno je da se njihova ideologija i program upravo svela na to, da li nekome “je*ati majku”, ili nekoga gađati jajima. Da nije žalosno bilo bi smešno.

Expand player
Pogledajte više