Predsedništvo
Alo.rs
Predsedništvo

Alo.rs

Predsedništvo, Foto: Alo.rs

Jedan od lidera SzS Janko Veselinović pozvao je danas demonstrante okupljene ispred zgrade Predsedništva Srbije da se upute prema policijskoj stanici u ulici 29. novembra.

Pročitajte još:

On je rekao da su neki od učesnika protesta privedeni i da će ispred policijske stanice tražiti njihovo puštanje.

Prekršajni sud u Beogradu izrekao je danas kaznu do 30 dana zatvora 19-godišnjem mladiću zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru u vezi sa sinoćnim upadom u zgradu RTS-a.

RTS, upad, motorna testera

Alo!

RTS, upad, motorna testera, Foto: Alo!

Predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović rekao je da je mladić osuđen po hitnom postupku zbog prekršaja "drsko i bezobzirano ponašanje izvršeno u grupi".

On će odmah biti upućen u zatvor na izvršenje kazne, jer žalba na ovu odluku ne odlaže izvršenje, ali svakako im pravo da se žali, dodao je Marinović.

Napomenuo je da su još četiri osobe privedene Prekršajnom sudu i da do kraja dana sud treba da donese odluke i o njihovim slučajevima.

 

Komentari (1)

slađa

17.03.2019 15:43

Koga da puste?! Huligane koji su maltretirali novinare na radnom mestu, demolirali državnu imovinu. Mogu samo da im se pridruže ovi pučisti iza rešetaka. Dobro je što sami idu tamo gde im je mesto. U zatvoru. Igri je došao kraj! Nasilju je došao kraj!