Aleksandar Mirković
Foto: Beograd.rs
Aleksandar Mirković

Foto: Beograd.rs

Aleksandar Mirković, Foto: Foto: Beograd.rs

- Pokušaj da se rani javni uvid u plan Košutnjaka pretvori u političku priču najbolji je dokaz da siledžiji Obradoviću i prebogatom Đilasu ponestaje ideja kako bi napali SNS, zato i sada manipulišu građanima, a sve zarad sitnih političkih poena.

Mirković je naglasio da je više puta ponovljeno, kao što je i gradski arhitekta Marko Stojčić juče rekao, da se radi samo o ranom javnom uvidu koji je svega prvih 10% od konačnog usvajanja plana. Nakon toga će tek uslediti javni uvid koji će trajati mesec dana, kada će i građani moći da iznose svoje primedbe koje će čak i na sednici moći da obrazlože.

- Grad Beograd ima najtransparentniji proces usvajanja javnih dokumenata, pa molim građane da ne nasedaju na sitne mahinacije i igrarije propalih političara, koji u ovoj temi vide slamku spasa za svoje neuspešne karijere. Kao i do sada grad Beograd će raditi u interesu građana, a Đilasu, Obradoviću i ostalima iz tog propalog Saveza, preostaje samo da smišljaju nove laži i prevare, jer su za to očigledno jedino sposobni.

Pročitajte još: