Aleksandar Vučić
Tanjug/Predsedništvo
Aleksandar Vučić

Tanjug/Predsedništvo

Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Predsedništvo

Predsednik Aleksandar Vučić biće ekskluzivni gost u Nacionalnom dnevniku Pink televizije u 18.30 časova. Govoriće o aktuelnim temama.

Vučić će, između ostalog, odgovoriti na pitanje koje trenutno najviše zanima celu Srbiju!

"Kako će država reagovati na spregu kriminala i predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, Đilasovog bliskog saradnika?"

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, televizija Studio B objavila je ekskluzivni snimak ispovesti kuma Marka Bastaća, Lazara Lešnjaka koji tvrdi da je preživeo torturu i da mu je Bastać lično stavljao kesu na glavu, tukao ga i mučio, a sve zbog mreže korupcije u koju su obojica bili upleteni i poslova sa nelegalnom gradnjom na Dorćolu.

"Dovoljno je da narod vidi ove mafijaške manire i da sam donese svoj sud!"

Član GO SNS Milorad Grčić izjavio je danas da je nakon snimka koji je objavio Studio B, na kojem kum Marka Bastaća, Lazar Lešnjak, govori o torturi koju je pretrpeo od Bastaća, potpuno jasno zašto Bastać više od pola godine teroriše Beograđane besmislenim akcijama.

Marko Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, uzimao je novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Komentari (1)

firga

31.10.2019 16:39

smatram da bastaca ceka dugi period mira i razmisljanja u celiji koju je davno zasluzio.