Komšić opet provocira! Ovu izjavu mu Srbi nikada neće oprostiti!

Tanjug/K.B. | vesti 2018-10-13 08:31:29 2018-10-13 08:31:29

- To je moj stav, a da li ćemo mi uspeti da dođemo do dogovora, nije samo u našim rukama, već i u rukama Srbije - izjavio je novoizabrani član Predsedništva BiH Željko Komšić.

profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

 

- To je moj stav, a da li ćemo mi uspeti da dođemo do dogovora, nije samo u našim rukama, već i u rukama Srbije. Ja ću sve učiniti da imamo prijateljske odnose sa svim susedima, jer je to naš interes. Želimo da Srbija, Crna Gora i Hrvatska budu stabilne, jer ćemo i mi imati koristi od toga. Ako smo mi nestabilni, sigurno neće biti dobro ni njima - rekao je Komšić u intervjuu portalu Klix.ba.

On je rekao i da tehnički deo projekta kako treba rešiti granicu sa Srbijom nije u rukama Predsedništva, već državne komisije za utvrđivanje granice i resornog ministarstva.

 

Podsetimo, pre samo nekoliko dana, izabrani član Predsedništva BiH iz redova hrvatskog naroda izjavio je da je za njega Kosovo nezavisna država, ali da je sa Miloradom Dodikom u Predsedništvu malo verovatno da BiH promeni promeni odluku o Kosovu.

- Nemam dilemu da je Kosovo nezavisna država. Odmah da znate da je to moje mišljenje... Rekao sam da je Kosovo nezavisna država i da bi BiH bilo pametno da to uradi, ali sa Miloradom Dodikom u Predsedništvu ja čisto sumnjam da ćemo doći do te odluke, ali ne krijem svoj stav - rekao je tada Komšić.

 

Expand player
Pogledajte više