"NIJE KORNJAČA, USKORO ĆE DA UMRE!" Koljač Orić likuje zbog presude Karadžiću, brutalno ga izvređao pa udario i na SRBIJU I VUČIĆA!

Naser Orić, ratni komandant tzv. Armije BiH na području Srebrenice, i ratni zločinac kojeg je Haški sud nepravedno oslobodio, komentarisao je danas presudu Radovanu Karadžiću.

Naser Orić
Naser Orić, Foto: Tanjug/Almir Ražić

- U njegovom slučaju doživotna je maksimalno još pet godina, pa nije kornjača, neće on duže živeti - rekao je Orić.

Prema njegovim rečima, nije zadovoljan presudom jer je tužilaštvo slučajno ili namerno "propustilo priliku da dokaže da je Srbija učestvovala u planiranju i sprovođenju genocida u BiH", prenosi Radio Sarajevo.

- Pravda nije zadovoljena, jedini način da se zadovolji pravda jeste da je se dokazalo učešće Srbije. To bi bila pravda, sramotno je da Srbija ostaje po strani u ovom svemu. Svedoci smo da Srbija svakodnevno nastavlja s napadima na našu državu, a ne bi me iznenadilo da sad na nekoj preskonferenciji onaj njihov glumac, predsednik Srbije Aleksandar Vučić mene uporedi s Karadžićem. Reći će on "vidite sad je Karadžić osuđen, a Naser hoda slobodan" - rekao je Orić.

Podsećamo, Naser Orić je pred Sudom BiH oslobođen za ratni zločin nad srpskim civilima u Srebrenici, ali se javnost u Republici Srpskoj i Srbiji s tim ne može pomiriti, znajući brojna svedočenja o zverstvima Orića i njegovih vojnika u Srebrenici i okolini.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi