"OČEKUJEM MNOGO OD NJE" Ko je tajanstvena Srpkinja Danica, žena Metjua Palmera, koju Dačić pominje?!

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je njenu fotografiju nemoguće naći na internetu

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: EPA

* Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je njenu fotografiju nemoguće naći na Internetu, što predstavlja poseban kuriozitet u vreme društvenih mreža

* Imenovanje specijalnog izaslanika za Balkan, Metjua Palmera, pokazatelj je da SAD žele da budu jasnije pristutne u ovom regionu, rekao je šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je juče na Bledskom forumu "ukrao šou" Trampovom specijalcu za region

Pročitajte još

* Ovog veterana Službe za inostrane poslove SAD, za Srbiju, osim poslovnih, vežu i privatne veze, jer je njegova supruga Danica rođena u Beogradu

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je njenu fotografiju nemoguće naći na Internetu, što predstavlja poseban kuriozitet u vreme društvenih mreža.

Imenovanje specijalnog izaslanika za Balkan, Metjua Palmera, pokazatelj je da SAD žele da budu jasnije pristutne u ovom regionu, rekao je šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je juče na Bledskom forumu "ukrao šou" Trampovom specijalcu za region.

PODELA KOSOVA VIŠE NE MOŽE DA ČEKA! U Prištinu stiže Trampova udarna pesnica! Ključni čovek SAD će slomiti Albance!

U obraćanju na panelu "Zapadni Balkan, evropeizacija, demokratizacija i zajednička odgovornost" rekao je da Palmera poznaje duži niz godina, ali da od njega "ne očekuje ništa".

- Očekujem mnogo od njegove žene, koja je naša. Ne znam da li je iz Srbije, ali je iz našeg regiona. A kod nas se kaže "odakle ti je žena, odatle si i ti" - kazao je šef srpske diplomatije.

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug

Ko je tajanstvena Srpkinja, žena Metjua Palmera, koju Dačić pominje?

Ovog veterana Službe za inostrane poslove SAD, za Srbiju, osim poslovnih, vežu i privatne veze, jer je njegova supruga Danica rođena u Beogradu.

DETALJ IZ MEDVEĐE KOJI SU SVI PREĆUTALI Predsednik Vučić izrekao rečenicu posle koje su usledile salve zvižduka!

Pre nekoliko godina su se upoznali, dok je Palmer bio na položaju političkog savetnika ambasade SAD u Beogradu. Tada je, kako je otkrio u intervjuu datom podgoričkim medijima, rekao da je u srpskoj prestonici upoznao Danicu Damjanović, koja mu je kasnije postala i supruga.

- Upoznao sam svoju suprugu Danicu, bivšu Damjanović, u Beogradu pre nekoliko godina. Iako je ona rođena u Beogradu, porodica Damjanović ima korene u Crnoj Gori. Imamo kuću u Dobrim Vodama kod Bara gde provodimo veći deo leta - odgovorio je 2014. godine na pitanje podgoričkih Vijesti, kakve su mu veze sa Crnom Gorom.

Doktorka Danica Palmer diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i na praksi je više od 20 godina.

Prema podacima sajta vahealthprovider.com, zaposlena je kao psihijatar u bolnici u Aleksandriji, Virdžiniji. Specijalizirala je dijagnostiku i lečenje mentalnih bolesti, poput depresije, anksioznih poremećaja, zloupotrebe supstanci i šizofrenije.

ON ĆE BITI SLEDEĆI PREMIJER SRBIJE?! Ekskluzivno za TV Prva! Oglasio se čovek koji bi mogao da nasledi Anu Brnabić na mestu predsednika Vlade!

Govori španski, srpski i hrvatski jezik.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je njenu fotografiju nemoguće naći na internetu, što predstavlja poseban kuriozitet u vreme društvenih mreža.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi