Krsto Janjušević
FOTO: promo
Krsto Janjušević

FOTO: promo

Krsto Janjušević, Foto: FOTO: promo

*Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS osudio pretnje lidera Dveri

* Janjušević postavlja pitanje ko je Obradović da preti nekome

* Zašto dušebrižnici za demokratiju u Srbiji to prećutkuju

Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, oglasio se povodom tvita lidera Dveri i člana SzS Boška Obradovića u kome je pretio uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću hapšenjem kad on uzme vlast u Srbiji.

Pale opasne pretnje! Sve ima napismeno (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019. 21:30 - 25.09.2019. 22:14 Lider Dveri nije štedeo reči Dragan J. Vučićević, Foto: Youtube Printscreen Jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović danas je na Tviteru otvoreno zapretio hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!

 

"Na trenutke zaboravi predsedavajući SzS da je odlučio da bojkotuje izbore, pa evo daje i predizborna obećanja. Prvo, pa pretnja hapšenja jednom novinaru! Ko je on da preti hapšenjem bilo kome i koliko će "dušebrižnika" za demokratiju u Srbiji prečutati ovaj skandal?, napisao je Janjušević na Tviteru.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime lider Dveri Boško Obradović na Tviteru je juče napisao da glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću "ne gine zatvor" kao i da je to predizborno obećanje Saveza za Srbiju.

Krsto Janjušević, tvit, Foto: Printscreen Twitter

 

BONUS VIDEO: Ana Brnabić o upadu u Rektorat