NAJPROGONJENIJI SRBIN PORUČIO KRIVOKAPIĆU DA SE IZVINI VUČIĆU! Knežević: Ne slažem se, niti podržavam njegovu izjavu

Ne slažem se, niti podržavam izjavu profesora Zdravka Krivokapića o navodnom poslovnom aranžmanu Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića u projektu poznatom kao "Beograd na vodi", izjavio je jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević

Milan Knežević
Milan Knežević, Foto: screenshoot/Youtube

- Podržavam jedino istinu: a to je da je upravo Milo Đukanović dva dana nakon završenih izbora optužio Aleksandra Vučića da je najzaslužniji za njegovo rušenje, a onda i Srbiju, kao nastavak Garašaninovog Načertanija o velikoj Srbiji. Milo Đukanović je iste optužbe na račun Aleksandra Vučića i Srbije ponovio i prije dva dana zaprijetivši da će otići u šumu i braniti tekovine njegovog lopovluka. Zato ovu izjavu profesora Krivokapića doživljavam neutemeljenom ili najblaže rečeno nespretnom koja bespotrebno može narušiti naše odnose sa bratskom Srbijom.

Uostalom, kao buduća izvršna vlast imaćemo priliku da istražimo sve potencijalne kriminalne poslove Mila Đukanovica i Prve familije, i jasno da utvrdimo da li u njima ima Aleksandra Vučića. Ako ga bude bilo, prvi ću se pridružiti njegovom krivičnom gonjenju, ali ako ne bude bilo Aleksandra Vučića, najmanje što treba da uslijedi je izvinjenje od strane Zdravka Krivokapića, što vjerujem da će on i učiniti - izjavio je Knežević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi