Kena: Izbacuju ljude koji se usude da nešto pitaju!

D. Ramadani | vesti 2018-08-22 16:57:07 2018-08-22 16:57:07

Haos u Demokratskoj stranci se ne smiruje, a Radoslava Milojičića Kenu izbacili su iz Viber grupe Glavni odbor!

Facebook

Međutim, tu nije kraj ovoj smehotresnoj situaciji jer su, kako „Alo!” saznaje, pojedini članovi te sada već čuvene Viber grupe dobili upozorenje pred izbacivanje.

Dok Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, tvrdi da u toj stranci nema pobune i za sve krivi tabloide, funkcioneri DS-a ne mogu da se slože čak ni na Viberu. Najdeblji kraj izvukao je poslanik te stranke Radoslav Milojičić Kena, koji se požalio da su ga, verovali ili ne, izbacili iz grupe.

- Posle 28 godina borbe za očuvanje osnovnih demokratskih vrednosti, poštovanja različitog mišljenja, poštovanje slobode govora, DS vode oni koji iz Viber grupe Glavni odbor izbacuju ljude jer su se usudili nešto da pitaju - napisao je Milojičić na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Da ironija bude veća, lider DS-a je juče tvrdio da u organima Demokratske stranke nema nezadovoljnih i da je reč o dezinformacijama onih koji ne žele dobro Demokratskoj stranci.

Dok Lutovac u strahu od Dragana Đilasa mudro ćuti, Gordana Čomić, poslanica DS-a i drugoplasirana na stranačkim izborima, sve glasnije se suprotstavlja ponašanju desno orijentisanih opozicionara. Prema rečima našeg izvora, mnogi u toj stranci se sada kaju što je za lidera DS-a izabran Lutovac, a ne Čomićeva.

Expand player
Pogledajte više