Kena: Ako vakcinišem decu jesam li izdajnik Saveza i saradnik režima?

D.R. | vesti 2018-09-16 16:56:27 2018-09-16 16:56:27

Nastavlja se pobuna u Demokratskoj stranci!

Facebook

Dok lider DS-a Zoran Lutovac zavodi diktaturu i blokira članove Glavnog odbora na društvenim mrežama, poslanik DS-a Radoslav Milojičić Kena proziva Savez za Srbiju i Dveri.

Pročitajte još:

 

Čini se da Lutovac nema previše strpljenja za neposlušne kadrove te ih odmah ućutka. On je na Tviteru blokirao Ivana Krstića, člana Glavnog odbora partije koji je dokaz o blokadi profila objavio na internetu.

S druge strane, Kena se na društvenoj mreži Fejsbuk zapitao se da li je izdajnik Saveza za Srbiju ako vakciniše svoju decu.

- Ako vakcinišem decu jesam li izdajnik Saveza i saradnik režima ili...? Ako neko pita zašto sam glasao protiv ovakvog Saveza evo jednog od odgovora - napisao je Kena podsetivši da su Dveri, jedan od članova SZS-a, protiv obavezne vakcinacije dece.

- Pitaju me građani: „Jeste li protiv današnje Parade? Boško jeste. Jeste li protiv vakcinacije dece? Dveri jesu. Kako to daukapiraju birači? Ja zato i pitam, stranački funkcioner nisam, jer nemam ni jednu funkciju, a poslanik jesam i to najaktivniji, sa najviše javljanja - naveo je između ostalog Milojičić.

 

Expand player
Pogledajte više