Raša Karapandža
printscreen
Raša Karapandža

printscreen

Raša Karapandža, Foto: printscreen

 

* Raša Karapandža godinama vodio kampanju protiv Siniše Malog da je plagirao doktorat iako nije izneo nijedan dokaz

* Karapandža, čije su poslovne kombinacije sa Šoškićem raskrinkane, a kojima je na put stao Siniša Mali, postao je opsednut sadašnjim ministrom finansija u Vladi Srbije.

* Opsesija je konačno uzela maha i Karapandža je proglasio Sinišu Malog za premijera Srbije

 

Karapandža, čije su poslovne kombinacije sa Šoškićem raskrinkane, a kojima je na put stao Siniša Mali, postao je opsednut sadašnjim ministrom finansija u Vladi Srbije.

Godinama je Karapandža na Tviteru optuživao Malog da je plagirao doktorat iako nije izneo nijedan dokaz.

Nakon što su raskrinkane prljave kombinacije sa Šoškićem, Karapandža prestao da tvituje - Mora hitno na put?!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 30.09.2019. 22:49 - 30.09.2019. 22:55 Zbrisao, a nije dao odgovor Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Na kraju je sam Karapandža postao meta tviteraša kada je Željko Mitrović razoktrio njegove sumnjive poslove kada je sa bivšim guvernerom NBS Dejanom Šoškićem, vršeći politički pritisak, prodavao softver za za zaštitu od rizika.

Željko Mitrović Raša Karapandža

printscreen

Željko Mitrović Raša Karapandža, Foto: printscreen

Ove poslovne malverzacije i bogaćenje na račun države Srbije osujetio je Siniša Mali, odbivši da Komercijalna banka kupi ovaj softver. Od tada se protiv njega, ali i države Srbije, vodi kampanja koju orkestrira profesor Karapandža.

Ubrzo pošto je razotkriven stvarni motiv njegove lične mržnje i fanatične opsednutosti sa likom Siniše Malog, Karapandža je blokirao Mitrovića na Tviteru.

Potom je otkriveno i da je njegov sopstveni doktorat sumnjiv jer se radi o tri eseja na 88 strana na kojima je Karapandža potpisan kao treći, odnosno četvrti autor. Pored toga, pojavile su se informacije o veoma skromnom naučnom radu ovog profesora, a poslednjih petnaest godina nije objavio ništa.

Raša Karapandža

Youtube

Raša Karapandža, Foto: Youtube

Očajan jer je potpuno razotkriven u javnosti, Karapandža je objavio tvit u kome se žali organizatorima Berlinskog maratona da su među takmičare upisali Sinišu Malog kao doktora, a on je kako ovaj profesor navodi "ukrao doktorat".

Siniša Mali

Privatna arhiva

Siniša Mali, Foto: Privatna arhiva

Međutim, koliko je opsednut Sinišom Malim svedoči i činjenica da ga je pogrešno naveo kao premijera Srbije.

- Hej (nalog Berlinskog maratona označen) na vašoj listi takmičara premijer Srbije Siniša Mali označen je kao doktor. To je laž, on nikada nije proglašen doktorom jer je plagirao tezu - rekao je Karapandža.

Raša Karapandža

printscreen

Raša Karapandža, Foto: printscreen

Profesor je naravno u svojoj opsesiji i mržnji, potpuno zaboravio da je Siniša Mali ministar finansija u Vladi Srbije, a da je premijer Ana Brnabić.

Ništa novo od Karapandže posle godina kampanje laži protiv države Srbije i njenih zvaničnika. Izgleda da je gubitak lične koristi koju bi stekao na grbači naših građana ostavio brojne frustracije u ličnosti profesora.

Javnost u Srbiji i dalje čeka odgovor na pitanje: Profesore, ko je bio sa Šoškićem suvlasnik CIF-a i političkim pritiskom terao banke da kupuju njihov softver?! Šta je sa vašim doktoratom sastavljenim od tuđih tekstova?! Gde radite pošto ne znate koliko je star vaš univerzitet? Kada predajete ako tvitujete po ceo dan?!

Odgovore na sva ova pitanja Karapandža je mogao da kaže Srbiji pošto ga je Željko Mitrović javno pozvao da gostuje u emisiji Hit Tvit, ali građanima Srbije je odavno jasno o kakvoj se ličnosti radi i kakva će biti odluka raskrinkanog Karapandže.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata