SLOŠIĆE IM SE OD OVIH NADINIH REČI! Kako svoje majke, ćerke i sestre smete u oči da pogledate kad žene nazivate kurvama?!

Brutalno

Nada Macura
Nada Macura, Foto: Screenshoot Pink

U zaštitu novinarke Srpskog Telegrafa koju je glumac Sergej Trifunović nazvao kurvom i odbranu svih žena kojima predstavnici opozicije u Srbiji prete nasiljem i silovanjem, stala je i doktorka Nada Macura.

- Sramota treba da bude sve predstavnike opozicije koji žene nazivaju skarednim imenima! Takav rečnik je nedopustiv za sve ljude, a posebno one s javne scene i politike. Predstavnici opozicije koriste najružnije reči za žene u našem drutšvu, pozivaju na nasilje i silovanje, a zaboravljaju da kući imaju majke, sestre, žene, ćerke i sigurno im ne bi bilo prijatno kada bi bilo ko njih nazvao takvim pogrdnim rečima - rekla je Nada Macura i dodala:

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Je l' to i takvo društvo za koje se predstavnici opozicije bore, a koje predstavlja i Sergej Trifunović? Za društvo u kome se žene nazivaju kurvama i kroz blato provlači žena, samohrana majka čiji je muž ubijen? Ja sam zgrožena, žene treba da negujemo i čuvamo, da ih posmatramo kao ravnopravne, a ne da ih napadamo fizički i verbalno. To je prevršilo svaku meru! Ja želim da živim u normalnoj, pristojnoj Srbiji u kojoj cenimo žene, a ne nazivamo ih kurvama jer vredno rade svoj posao. Imaju li ti opozicioni lidri kod kuće žene, majke, ćerke? Kaka u oči od sramote mogu da ih pogledaju? - pita Nada Macura.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi