Kako je moguće da neko nije prekinuo emisiju?! Sergej je napao voditeljku i izgovorio neopevanu grozotu!

Alo.rs | vesti 2019-04-15 09:28:13 2019-04-15 09:28:13

Trifunović je sve vreme urlao u studiju, psovao i neartikulisano mlatarao rukama.

Printscreen

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović gostovao je sinoć u emisiji "Utisak nedelje" gde je otišao da se izvinjava Mađarima zbog izjave o "naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju" na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu.

Pročitajte još:

Trifunović se pravdao rečima da je to bio lapsus, mada mu silno pravdanje nešto i nije baš išlo od ruke s obzirom da je sve vreme urlao u studiju, psovao i neartikulisano mlatarao rukama.

Izražavao se žargonskim, uličnim rečnikom koji nimalo ne priliči čoveku koji se bavi javnim poslom, a u jednom trenutku je napao voditeljku Olju Bećković rekavši joj otvoreno da laže kako nije bila na subotnjem protestu.

Ipak, najneprijatniji momenat je bio onaj kada mu je docent na Fakultetu političkih nauka Boban Stojanovic sugerisao da mora da povede računa o ponašanju, zamerivši mu da je protestu pio pivo.

Pročitajte i ovo:

Sergej je nakon toga bez ikakvog pardona, stida i srama ispričao kako mu je na protestu prišao neki mladić i rekao mu:

"Sergej, učlanio sam se u PSG zbog onog tvog "puši ku*ac"!, opsovao je Trifunović u programu uživo ne trepnuvši iako su zasigurno svi gledaoci bili šokirani time što neko koristi ovako neprimerene izraze u emisiji koja se emituje nedeljom u udarnom terminu.

Expand player
Pogledajte više