Kako da objasnim bratu da je kriv što je bubrezima napao policiju?

Z.K. | vesti 2018-06-21 09:54:21 2018-06-21 09:54:21

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje ceremoniji postavljanja kamena temeljca na lokaciji buduće fabrike električnih i hibridnih pogona fabrike ZF Friedrichshafen AG.

Tanjug/Tanja Valić 21.06.2018.

Sinoć sam pozvao ljude u Briselu i rekao im da ako su stavovi Albanca da nema kompromisa, da nema potrebe da me zovu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Pančevu.

- Sinoć sam pozvao ljude u Briselu i rekao im da ako su stavovi Albanca da nema kompromisa, da nema potrebe da me zovu. Pogrešnog ste čoveka našli za pritiske, nema potrebe da gubimo vreme. Ako hoćete kompromis, mi smo spremni, ali na ucene ne pristajemo - rekao je Vučić.

Predsednik je odgovorio i na optužbe da je diktator:

- Kada vas ubeđuju da su krivi bubrezi moga brata što su napali nečije prendreke, a pre toga su pričali da nije dao ličnu kartu, posle čega se ispostavilo da je dao sva dokumenta... Šta ćete, tako vam je u diktatorskim zemljama - rekao je upitavši se kako starijem sinu Danilu da objasni zašto vode kampanju protiv njega.

Predsednik je rekao da neće bitangama "ni albanskim ni srpskim" dozvoliti da mu napadaju Srbiju.

- Moj sin nije ništa ukrao, niti išta kome nažao učinio. Kriv je što je kupio kartu i putovao u ekonomskoj klasi da gleda utakmicu reprezentacije.

Ujedno, upitao se o odnosu medija prema njegovo ćerki.

- Šta čekate, da Milica postane punoletna? Pa, onda drvlje i kamenje na nju - šokiran je predsednik: - Nećete da me slomite, samo ste me ojačali.

- Bednici koji misle da nečiju decu treba da napadaju da bi nekoga pobedili... Više neće moći - poručio je predsednik.

Predsednik je ovom prilikom pozvao sve da navijaju za fudbalsku reprezentaciju.

- Važno je da ostave srce na terenu. Ja sam razgovarao sa njima, a oni bi to uradili bez obzira na to ko razgovarao sa njima - istakao je predsednik kvalitet srpskih fudbalera koji su na Svetskom prvenstvu u Rusiji već izvojevali jednu pobedu.

 

Expand player
Pogledajte više