Kajl Skot
Alo!/Marko Đoković
Kajl Skot

Alo!/Marko Đoković

Kajl Skot, Foto: Alo!/Marko Đoković

Američki ambasador Kajl Skot preneo je na digitalnom samitu u Beogradu iskustva koja je imao otkako je otvorio nalog na društvenoj mreži Tviter, te poslao poruku zahvalnosti hejterima koji su mu, kaže, govorili svakakve stvari, ali su, čitajući njegove poruke, posredno, svakako pratili i politiku SAD.

Pročitajte još:

- „Jedi bre g…, uzmite mu 20 litara krvi“ (komentar ispod fotografije na kojoj se vidi da dobrovoljno daje krv), „Idi kući, umri, idi u 3PM“, opsovali su mi majku i napisali kako treba da izgledam (fotografija na kojoj su mu docrtali brkove). Za ovo vreme koliko sam na Tviteru, moja koža postala je tvrđa od sedla - rekao je Skot.

- Svim hejterima, hvala vam što ste našli vremena da me psujete, rekli da idem dođavola, da idem u Arizonu. Hvala što ste našli vremena da pročitate moje poruke. Moj posao je da osiguram da čujete poziciju vlade Amerike - poručio je Skot.

Letom iz Prištine dolaze DVOJICA ZABRANJENIH!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 17:49 - 05.09.2019. 17:54 Na crnoj su listi, zabranjen im je ulazak! Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem. Sastanak će početi u 10 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

- Nije moj posao da me vole, već da predstavljam SAD u Srbiji i da naša poruka može da se čuje. Nije to uvek jednostavno. Mnogi u Srbiji veruju da je mržnja prema Americi dobar posao jer se svakodnevno bombarduju lažima koje se tiču Amerike, Zapada i EU. Ne mislim da to čini uslugu inteligenciji srpskog naroda, a zbog toga se mi suočavamo sa raznim izazovima - rekao je Skot.

Kada je reč o njegovim prvim koracima na Tviteru, Skot je rekao da nije želeo da deli „tupe“ poruke, kakve se inače dele, već je želeo da bude iskren kada govori o politici, ali i o svakodnevnom životu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

Trig

05.09.2019 23:53

Jebe se nama sta Amerika ima da kaze.