Ištvan Kaić
printscren youtube
Ištvan Kaić

privatna arhiva

Ištvan Kaić, Foto: privatna arhiva

- Kao kolega ministra Stefanovića i bivši student Fakulteta za poslovne studije Megatrend univerziteta, smer kompjuterski inženjering, na kom sam diplomirao pored Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, želim da potvrdim činjenicu koju je izneo ministar. Prve dve godine perioda kada sam studirao ovaj fakultet, od 2004. do 2008. godine, nastava kao i ispiti, odvijali su se na nekoliko lokacija u Beogradu, kojima je tada raspolagao ili ih je zakupljivao Megatrend univerzitet. To su: prostorije nekadašnje Više poslovne škole u Ulici Kralja Petra, dva lokaliteta u Makedonskoj ulici, jedan na Obilićevom vencu, zatim dvorana Doma sindikata, dvorana Sava centra, kao i nakon toga zgrada u Bulevaru Umetnosti na Novom Beogradu - ističe Ištvan Kaić i dodaje:

Pročitajte još:

- Razlog za ovakvu raštrkanost bila je izgradnja glavne zgrade Megatrend univerziteta u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu, koja je osposobljena za rad tek krajem pomenutog perioda.

Nebojša Stefanović

Printscreen

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

- Kao samo jedan od više desetina hiljada studenata koji mogu da posvedoče o ovoj činjenici, žao mi je što ponovo osećam gnusnoću zbog toga što se, i posle pet godina, na ovakav primitivan način nastavlja medijska kampanja diskreditacije pre svega svih njegovih studenata, a zatim i samog Megatrend univerziteta - izričit je Kaić.