ĐILAS U EPIZODI - POPLAVLJEN BEOGRAD Kad pokušaš da zaradiš jeftine poene, a snimci tvojih poraza te žestoko demantuju (VIDEO)

Ponovo uhaćen u laži

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Youtube Printscreen

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji je imao vlast u prestonici u periodu od 2008. godine do 2013. za sobom je ostavio brojne medijski dokumentovane plodove svoga rada.

Snimci sa poplavljenih ulica Beograda iz 2008, 2009, 2010. i 2013. tu su da podsete na nekadašnje neuspehe i aktuelne laži. 

- Potpuno je jasno da niko normalan neće reći da ovo nisu ogromne kiše i da je ovo jedna redovna situacija. Ali, velike kiše su padale i ranije, osim nekih mesta koja su ispod nivoa reka, nikad se ništa slično u ovom gradu nije desilo - ocenio je bivši gradonačelnik, aktuelni lider opozicije u pokušaju da se spere.

Ne samo da se nešto slično desilo, već se jasno vidi da ambulantna kola, zarobljena u vodi, guraju pešaci kako bi se pokrenula iz mesta, da silna voda niz ulice nosi građane Beograda, da plave ključne gradske saobraćajnice, da su vozila usporena, putnici uznemireni...

Ne samo da su se tragična izlivanja nekoliko puta desila u vreme mandata Dragana Đilasa, već je ponovo uhvaćen u laži.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi