VUČIĆ KOD DEE I SARAPE! Kad je predsednik Srbije ugledao uradio je jednu NESVAKIDAŠNJU STVAR! Voditeljka na ivici suza!

Predsednik je gostovao u Jutarnjem programu.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

 Dea Đurđević je ovog jutra bila gost-voditelj u “Novom jutru"!

 

Dea je prvo razgovarala sa svojim kolegom Predragom Sarapom, koji joj već pet meseci čuva mesto pored sebe, a potom je prepoznatljivi voditeljski tandem ugostio predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik je odmah po ulasku u studio poljubio voditeljku!

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Rekla sam svima da ste bez kamera, onako prijateljski, prvi došli da me posetite i to mi je jako značilo, i želim da Vam se zahvalim javno - rekla je Dea na početku razgovora sa Aleksandrom Vučićem koji ju je tri puta izljubio pri ulasku u studio.

VETOM ĆE NAS ZAUVEK BLOKIRATI "Nikada nećete ući u EU": Mračne prognoze o evropskoj budućnosti Srbije! Pakosnim planom silovito radi protiv nas!

Dea je pre ovog gostovanja bila vidno uzbuđena, ali i zbog prilike da zajedno sa Sarapom vodi intervju sa predsednikom države.

KO JE ČUDNI "OSMAK" NA PROTESTU?! Đilas i Jeremić zloupotrebljavaju decu! Njihov poznati aktivista kojeg je čiča nokautirao, došao među maturante (FOTO)

 
Vučić je prvo prokomentarisao imenovanje novog ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Bocana Harčenka.

- To je bitan čovek predsednika Rusije. On je njegov čovek od poverenja. Ključno je da branimo naše odnose i da nastavimo dobru saradnju sa Rusijom - poručio je Vučić. 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi