PALMA ŠOKIRAO GOVOROM U SKUPŠTINI "Kad god upalim neki kanal - doktor Kon, i ja sam počeo da se plašim doktora Kona, zbog njega sada gledam francuske kanale, iako ne znam francuski" (VIDEO)

Dragan Marković Palma je još jednom nasmejao sve u Skupštini

Palma
Palma, Foto: Printscreen

Lider Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke Dragan Marković Palma, komentarišući u Skupštini Srbije trenutno stanje sa korona virusom pohvalio je rad lekara i medicinskih radnika, ali je istakao da bi lekari trebalo manje da pričaju o tom virusu na televiziji kako ne bi plašili građane

- Kada je u pitanju kovid, želim da pohvalim i taj predlog zakona, jer zdravlje svakog čoveka i zdravlje nacije nema cenu. Ja želim da na početku da zamolim lekare... Doktor Kon, svaka mu čast... Kad god upalim neki kanal - doktor Kon! Ej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim od njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu.... Pričali su nam kad dođe leto proći će kovid zbog visoke temperature, pa ajde drugi talas, pa treći... izgleda da koronu više ne delimo na talase, ona je neprekidno prisutna u celom svetu... - rekao je Marković i dodao:

- Neću bre više da slušam doktore. Sinoć RTS! Onda sam motao, motao, motao kanale i nađem nešto na francuskom jeziku, a nemam pojma, znam 10 reči na francuskom, eto, to sam gledao - otkrio je Palma.

Povezane vesti

 • Korisnik: despot.nedaista@gmail.com
  25/11/2020 - 15:05
  Глупо коментар од овога не постоји!
 • Korisnik: joka
  25/11/2020 - 14:41
  E svaka cast, kad god upalim tv sve neki silni strucnjaci, Kon, pa ovaj pa onaj pa na kraju Vule ima da razbijem tv pinjuricama
 • Korisnik: Cici
  25/11/2020 - 14:01
  CARE !!! ISTI MISLIM PA ZBIG TOGA NE UKLJUČUJEM TV. ŠTO JE MNOGO , MNIGO JE
 • Korisnik: N.N
  25/11/2020 - 13:09
  Gde nadje bas Francuki kanal..
 • Korisnik: LJUBICA
  25/11/2020 - 13:05
  Ima Palma pravo. I ja se plasim dr. Kona. Vratite nam doktora Nestorovica sa njim cemo zdrave pameti da izadjemo iz ove korone.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi