Bratislav Jugović
Printscreen
Bratislav Jugović

yt/ Jutarnji Program TV HAPPY

Bratislav Jugović, Foto: yt/ Jutarnji Program TV HAPPY

„U Vladi Republike Srbije ima novih lica, ali u Vladi su ostali i oni ministri protiv kojih je vođena brutalna hajka u medijima tajkuna Dragana Đilasa i tajkuna Dragana Šolaka. Hajka je vođena, a i danas se nastavlja, protiv onih ministara koji su najlojalniji Aleksandru Vučiću.

Tajkunski mediji su se najviše obrušavali na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i na ministra Nebojšu Stefanovića i njegovu porodicu. Rezultat njihovog prljavog posla je apsolutna dominacija politike Aleksandra Vučića kao lidera svih Srba u regionu i predstavnika svih građana Srbije u Evropi i svetu.

Svojim prljavom kampanjom protiv Aleksandra Vučića, Nebojše Stefanovića i SNS-a tajkunski mediji ne samo da nisu ostvarili svoj cilj, već su postigli kontraproduktivan rezultat u odnosu na svoje planirani ciljeve. Nisu oslabili SNS, već su je učinili ubedljivo najjačim strankom od uvođenja višestranačja na prostorima bivše Jugoslavije.

Svi političari koji su izgubili od Ljubiše Preletačevića Belog ne mogu biti alternativa Aleksandru Vučiću, uprkos moći novca, medija i tajkuna u čijem su vlasništvu. Ne postoji prljava kampanja koja će da oslabi vlast koja isključivo radi za interese građanki i građana Srbije - rekao je Jugović. 

Pročitajte još: