"SLIKA I PRILIKA TAJKUNSKE OPOZICIJE" Jugović oduvao Obradovića!

Bratislav Jugović, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a, izdao je saopštenje povodom poslednjih izjava Boška Obradovića.

Bratislav Jugović
Bratislav Jugović, Foto: yt/ Jutarnji Program TV HAPPY

Izjavu Bratislava Jugovića prenosimo u celosti:

"Kada bi se narodni poslanici birali na osnovu volje birača iz sredina u kojima dele dobro i zlo sa svojim sugrađanima, Boška Obradovića bi u Čačku glasalo svega nekoliko promila od ukupnog broja birača. Obradović nikako da shvati da nema te promene izbornog sistema, koja bi promenila razočarenje i stavove birača čak i u njegovom rodnom selu o njemu.

Svojim pristankom da bude u apsolutnom vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa, svojim štrajkom ožderavanjem, unošenjem kamena za kupus na sednicu Skupštine, Boško Obradović se pokazao kao osoba koja radi protiv samog sebe. Zašto je to tako, to je pitanje za psihoanalitičare i sasvim sigurno to nije pitanje za političke analitičare.

Njegova sklonost autodestrukciji i potreba tajkuna Dragana Đilasa da ga poseduje prava je slika i prilika tajkunske opozicije koja bez izbora hoće da se vrati na vlast. Tajkunske opozicije koja je građanima i građankama već pljačkaškim privatizacijama otela fabrike, a sada bi da im otme i biračko pravo."

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi