Jesi li to ljuta što Đilas nije klepio lovu i na vakcinama?!

Alo.rs | vesti 2021-01-19 13:05:34 2021-01-19 13:05:34

Država Srbija je direktno uvezla vakcine od kompanije Sinofarm iz Narodne Republike Kine i ceo region bruji o tome kako je naša zemlja već počela sa masovnom imunizacijom

Tanjug

I dok je narod zadovoljan i veruje svojoj državi, Marinika Tepić po nalogu Dragana Đilasa izmišlja da su vakcine uvezene preko posrednika, što je apsolutna laž.

Iako je sasvim normalno da se u vanrednim okolnostima i preko posrednika sve zemlje dovijaju kako da dođu do vakcina za kojima je prava otimačina u svetu, što su potvrdili i zvaničnici SZO, država Srbija je uspela direktno da kupi vakcine od kompanije Sinofarm, zahvaljujući snažnim vezama koje naša zemlja gradi sa Narodnom Republikom Kinom.

Međutim, lažljiva Marinika, koja je poznata po tome što je tvrdila da kokoške u Morovicu gaje marihuanu, sada je izmislila i ovu, njenu najnoviju laž.

Poznato je da je upravo predsednik njene stranke tajkun Dragan Đilas cesto preko svojih posredničkih agencija dok je upravljao celom zemljom, trgovao i valjao tv sekunde i na tome stekao višemilionsko bogatstvo, pa je verovatno Marinika pomislila da tako svi rade. Ne Marinika, otimanje od države specijalnost je samo tvog šefa Đilasa!

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više