Vuk Jeremić
Tanjug/Sava Radovanović
Narodna stranka

screenshoot/Twitter

Narodna stranka, Foto: screenshoot/Twitter

- To što Đuraj novcem koji je zaradio u Srbiji pomaže bolesnom detetu je u redu, ali nije u redu da njegov rođeni brat paradira dvoglavim orlom usred te iste Srbije! I kakav je to zaključak - ako nekom pomaže, može da lobira za veliku Albaniju!? Otpustio je brata, OK, ali to je - moša! - navodi se u tvitu objavljenom na zvaničnom profilu Narodne stranke.

PROČITAJ JOŠ:

Međutim, vrlo brzo je tvit obrisan sa tviter profila jer Dragan Đilas ne dozvoljava da se napadaju Albanci koji medijski pomažu Savezu za Srbiju.

Narodna stranka

screenshoot/Twitter

Narodna stranka, Foto: screenshoot/Twitter

I Vuk Jeremić se očigledno složio, jer zna koliko je Haradinaj promovisao proteste opozicije u Beogradu protiv legitimno izabrane vlasti.

Tako je čini se usledio savez iza kulisa između opozicije u Srbiji predvođene Đilasom i Jeremićem, i samoproglašenih vlasti u Prištini, zbog čega je pristalicama Saveza za Srbiju zabranjeno da osuđuju ideju velike Albanije.

PREPORUČUJEMO:

Nakon što je stiglo upozorenje u Narodnoj stranci je sa vrha skrenuta pažnja da "ne smeju više da Srbuju".

Iz Narodne strnke je čak usledilo i izvinjenje, a sve su probali da objasne "tehničkim problemima".

- Da, ograđujemo se, imali smo nekih tehničkih problema, da ne ulazimo u detalje, što smo i otklonili. Verujemo da ćete imati razumevanja - navodi se u tvitu Narodne stranke koji je usledio.