hotel u Abu Dabiju
Alo!
hotel u Abu Dabiju

Alo!

hotel u Abu Dabiju , Foto: Alo!

Dok se subotom šetajući Beogradom navodno bori za prava siromašnih građana i radnika, lider Narodne stranke Vuk Jeremić tokom nedelje se luksuzira po Abu Dabiju i baškari po najskupljim hotelima sa pet zvezdica!

Pročitajte još:

 

„Alo!“ je, naime, došao u posed fotografija koje jasno svedoče o pravoj prirodi Vuka Jeremića, koji građanima pokušava da proda priču da se bori za njih i da se u politiku vratio kako bi spasao Srbiju!

Jeremić

Alo!

Jeremić, Foto: Alo!

 Na tim fotografijama, koje smo dobili od našeg čitaoca, vidimo Jeremića u luksuznom hotelu „Interkontinental“ u Abu Dabiju, koji se nalazi na samoj obali mora kako uživa u društvu prijatelja. Što je najzanimljivije, tamo je otišao samo dan nakon što se sa koalicionim partnerom Draganom Đilasom šetao po beogradskim ulicama i tražio ostavku legitimno izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jeremić

Alo!

Jeremić, Foto: Alo!

 Hotel u kojem je Jeremić odseo gostima pruža pun komfor, ima moderan enterijer i nameštaj u lobiju, uključujući mermerna kupatila, a sve sobe imaju pogled na grad ili na Arapski zaliv. U njemu se nalaze neki od najboljih gradskih restorana. Hotel ima i svoju privatnu marinu i naravno veliki bazen sa terasom za sunčanje, kao i najmoderniju teretanu. Noćenje za dvoje u luksuznom apartmanu tog hotela košta oko 500 evra!

hotel u Abu Dabiju

Alo!

hotel u Abu Dabiju , Foto: „Interkontinental“ 

To nije nimalo iznenađujuće, s obzirom na to da je Jeremić poznat kao neko ko vodi raskalašan život, a to je naročito bilo izraženo dok je bio na grbači građana Srbije. Jeremić je zapamćen kao ministar koji je od maja 2007. godine, kada je stupio na funkciju ministra spoljnih poslova, do kraja svog mandata najviše trošio na putovanja, ubrajajući tu novac koji se odnosi na avionske karte, luksuzni smeštaj i dnevnice koje je uzimao. Samo u prvoj godini mandata bio je na službenom putu u proseku svakog trećeg dana, iliti od ukupno 230 dana mandata prve godine, 84 je proveo na putovanjima. Prema izveštajima Interne revizije MSP-a, od 2007. do 2012. iz državne kase je za njegove avio-karte dato preko 3,5 miliona evra, plus oko 220.000 evra za hotelski smeštaj i čak 54.000 evra za dnevnice (?!). Sve zajedno dostiže sumu od oko 3,7 miliona evra.

Puši tri plate!

Najskuplja vina i najskuplje cigare sastavni su deo života Vuka Jeremića. Samo na cigare za mesec dana spiska više od 170.000 dinara ili tri i po prosečne plate u Srbiji. Jeremić redovno posećuje prodavnice u Beogradu koje prodaju ručno zavijane i mašinski pravljene cigare, pribor za pušače (hjumidori, sekači, breneri, futrole, pepeljare...).

 

 

Komentari (5)

koki

31.01.2019 13:11

Uskoro ce se baskariti u elitnom hotelu Abu Dhabi Zabela To je hotel sa pet zvezdica I u njemu je sama Elita Srbije kojoj I on pripada Ja cu da mu donosim zdrave I rucno pravljene cigarete cista kukuruzna svila zavijena u novinski papir netreba da mi plati Mnogo Sam Humana zena Pozuri Vuce crven tepih vec postavljen

mihajlo

31.01.2019 13:18

Evo gde su naše lepe pare

Anabela

31.01.2019 13:21

Koliko kosta apartman gde odmara Adnrej i ostala Vuciceva svita?

Sredoje

31.01.2019 16:34

Pa nek uživa čovek kad je pošteno zaradio. I mi ćemo tako kad se vikend ratnik izbori za nas.

Braca

31.01.2019 17:38

Tajkun uživa u prljavom novcu koji je zgrnuo.