Jeremić troši lovu po Njujorku, a jedino mu je važno što su luksuzni restorani izbacili stolove na ulicu kako bi mogao da uživa (FOTO)

Jeremića nije naročito briga za Srbiju i njene građane

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Instagram printscreen

Dok njegovi saradnici Bora Novaković i Miroslav Aleksić nečasno i bez povoda i agrumenata napadaju gradonačelnika Novog Sada i brata predsednika Srbije Alekdandra Vučića, Vuk Jeremić se, a šta bi drugo, bahati po Njujorku i troši pare "zarađene" sa uhapšenim međunarodnim prevarantima Patrikom Hoom i Emilijom Lozojom.

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Instagram printscreen

Da Jeremića nije naročito briga za Srbiju i njene građane, najbolji dokaz su fotografije luksuznih restorana i Central parka u Njujorku, o kojima gore pomenuti građani mogu samo da sanjaju.

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Instagram printscreen

A ono što je Jeremiću najvažnije je da su luksuzni restorani u Njujorku izbacili stolove na ulicu da bi imao gde da se bahati naručujući skupocena jela i pića.

Povezane vesti

 • Korisnik: branka met
  27/09/2020 - 13:44
  Hohštapler i ništa više!
 • Korisnik: Dragan
  27/09/2020 - 11:31
  Dali ova drzava u koji sam do sada verovao ima tu KOMISIJU ZA ISPITIVANJE POREKLA IMOVINE. Jreremicu ,Djilasu ,obradivicu,Stefanovicu,Tadicu i ostalim lopovima ispitati poreklo imovine. Da sam bilo kako zaradio neki dinar vise i postao malo NEDODIRLJIV kao o vi lopovi poslali biste mi ergelu FINANCISKE POLICIJE a ovim zasticenim lopovima nesmete ili necete nista. Gubim volju na ovu drzavu izgleda da ste u vi vladajuci" LOPOVI PA NESMETE DA DIRATE OVE PREDHODNO"
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi