"ALEKSANDAR VUČIĆ JE ULIČAR BEZ MANIRA" Jeremić pljunuo na obraz cele nacije: Sa osmehom na licu izdao Srbiju dok je sedeo pod srpskom zastavom! (VIDEO)

Vuk Jeremić, Lider Narodne stranke i najbliži saradnik Dragana Đilasa, pred kamerama sarajevske federalne televizije pljunuo je na obraz cele nacije, proglasivši Srbiju i njene građane za glavne krivce za ratove na Balkanu

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Printskrin

Jeremić je dodvoravajući se bosanskoj novinarki najstrašnije optužio Srbiju za ratove devedesetih. U ovom veleizdajničkom intervjuu pljunuo na sve što je srpsko, pa čak i na zastavu Srbije ispred koje je sedeo dok je izgovarao bljuvotine na račun sopstvene zemlje i sopstvenog naroda.

 

Sa osmehom na licu, Jeremić je izjavio da je Vučić gori od Miloševića i da bi, da ima jaču vojsku, napravio veće zlo od onog koje se dogodilo devedesetih godina na prostoru bivše Jugoslavije.

"Ako poredite Slobodana Miloševića sa Vučićem, on je stvari radio sa minimumom stila, Vučić nema granica, nema stila, on je za razliku od Miloševića koji je bio jedan obrazovani komunistički birokrata. Aleksandar Vučić je uličar. Jedan uličar bez ikakvih manira, ograda, primitivan jako i velika je sreća da nema na raspolaganju onu vrstu sile koju je imao Milošević", rekao je najbliži saradnik Dragana Đilasa.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije

SNP NAŠI I VIDOJKOVIĆ PRAVE SAČEKUŠU VUČIĆU Opozicija sprema doček predsedniku 15. februara u Orašcu! (VIDEO)

Gazeći dostojanstvo cele nacije, Jeremić se čak distancirao i od Republike Srpske, optužujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika kao najveće krivce za "najgore odnose u regionu".

Pogledajte šta je Jeremić sve izgovorio.

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: malenkost
  12/02/2019 - 19:02
  Jeremić je samo Đilasova pudlica!
 • Korisnik: mario
  12/02/2019 - 19:01
  Narod više neće i ne treba da trpi ljude poput Vuka Jeremića.
 • Korisnik: Boka
  12/02/2019 - 18:03
  Izdajnik Srpskog naroda.
 • Korisnik: Ema
  12/02/2019 - 17:45
  Ja sam videla da je Srbija hiljadu puta pruzala ruku primirja ali je on sada ponizava.
 • Korisnik: Nikola
  12/02/2019 - 17:37
  Jeremic hoce da pukne od zavisti i ljubomore,sto narod podrzava i voli Vucica.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi