Jedva su dočekali! U prvom redu LIKUJU Haradinaj i Veselji, a TAČI JE STIGAO U VOJNOJ UNIFORMI!

Informer / Alo.rs - K.B. | vesti 2018-12-14 17:48:51 2018-12-14 17:48:51

Oko kasarne raspoređene su jake vojne snage koje sa dugim cevima obezbeđuju ovaj vojni objekat

Informer/A.G.

 

U vojnom objektu Adem Jašari u Prištini počela je ceremonija transformacije BSK u Vojsku Kosova, Svečanosti prisustvuju politički predstavnici Albanaca, vojni i policijski generali i brojne druge zvanice.

PROČITAJTE JOŠ:

U prvom redu sede Hašim Tači, Kadri Veselji i Ramuš Haradinaj. Kao da je jedva dočekao, Hašim Tači je u kasaranu Adem jašari dočao u vojnoj uniformi.

 

Oko kasarne raspoređene su jake vojne snage koje sa dugim cevima obezbeđuju ovaj vojni objekat.

Informer objavljuje ekskluzivne fotografije i snimke sa ove ceremonije koja je počela intoniranjem himne nepriznate države Kosovo.

 

Predsednik Skupštine tzv Kosova Kadri Veselji je rekao da je ovo važan dan za buduće generacije. Svaka država ima svoju vojsku, mi smo svoju danas stvorili. Ovo je došlo u pravo vreme. Mi smo pripadnici nacije koja nikada druge nije napala ili radila na nečiju štetu, nikada druge nismo mrzeli, rekao je Veselji.

Posle Kadrija Veselija okupljenima se obratio predsednik lažne države Hašim Tači. On je kazao je da je Kosovo dobilo savremenu vojsku koja će, kako je rekao, biti garant mira i stabilnosti.

 

- Naša vojska je stvorena da bi garantovala mir i biće faktor stabilnosti - nadovezao je predsednik tzv Kosova Hašim Tači.

Expand player
Pogledajte više