Aleksandar Vučić
Printscreen/Instagram/buducnosts
Aleksandar Vučić

Printscreen/Instagram/buducnosts

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram/buducnosts

Predsednik Aleksandar Vučić počeo je da odgovara na pitanja i sugestije građana na svom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav", a jedan od prvih odgovora bio je za porodicu iz Kikinde koja ima sedmoro dece.

Pročitajte još:

 

Majka, koja mu se obratila u ime svoje devetočlane porodice, pozvala je predsednika Srbije u goste, kako je rekla, "jednoj prosečnoj srpskoj porodici koja živi od dečijeg dodatka i socijalne pomoći".

- Poštovani predsedniče, htela bih da vam kažem da sam ponosna na vas i sve što ste učinili za naš narod. Ja sam mama sedmoro dece, htela bih da vas pozovem u goste jedne prosečne srpske porodice u kojoj se živi od dečjeg dodatka i socijalne pomoći, nažalost, jer smo suprug i ja pre 20 godina na birou, pa nikad nismo imali konkretan posao. Bavimo se sezonskim poslovima, kada imamo posla. Inače imamo i drugih problema, ali to ćemo već rešiti nekako, kao sve do sada. Pozdrav od mame iz Kikinde - pročitao je Vučić prvu poruku iz inboksa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Predsednik Vučić sa timom, odgovara na pitanja gradjana Srbije na Instagramu danas od 11h do 13h #BuducnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Mar 2, 2019 at 2:07am PST

Posle malo vremena i razmišljanja, predsednik je odgovorio:

- Hvala vam na pozivu. Prilikom posete Severno-banatskom okrugu posetiću vas i pokušati da pomognem. Zakonski smo nedavno regulisali i sezonske poslove, te ćete i tako imati nešto veća prava, a poslodavac veće obaveze - rekao je Vučić i poruku završio rečima: "Poljubite vašu divnu decu, pozdrav".

Pročitajte i ovo:

 

Vučić je za odgovore na postavljena pitanja građanima odvojio dva sata, od 11 do 13 sati, a prema poslednjim informacijama adresirano mu je više od 3.000 poruka. One se odnose na različite oblasti, od zdravstva, obrazovanja, problema nezaposlenosti, stanovanja, državljanstva i druga.

 

Komentari (5)

Janja

02.03.2019 12:45

Predsednik je tu za sve gradjane Srbije...

AleksMache

02.03.2019 12:52

Ovo je dokaz da se slobodno može s predsednikom razgovarati bez ustručavanja!

laki

02.03.2019 13:12

Vucic ce sigurno ispunti dato obecanje

Jana

02.03.2019 13:37

Pa ovo je divno.Sigurna sam da ce pomoci.

Lejla

02.03.2019 16:03

Pored svega sto radi,sigurni smo da ce mnogima koji su se obratili predsednik pomoci u sto kracem roku ako ne i svima