Boško Obradović
Printscreen/N1
Boško Obradović

Printscreen/N1

Boško Obradović, Foto: Printscreen/N1

* Bratislav Jugović član Glavnog odbora SNS osvrnuo se njegove konstantne kritike na račun predsednika Srbije i ministra policije Nebojše Stefanovića

*Rijaliti političar Boškić 13 nema kredibilitet više ni u svom najbližem okruženju u Čačku

* Nekadašnji potrčko Velimira Ilića je godinama menjao svoje stavove i svoju politiku, od odlaska na Krim do druženja s Metjuom Palmerom

Bratislav Jugović član Glavnog odbora SNS osvrnuo se u svom komentaru na uticaj Boška Obradovića u Srbiji i na njegove konstantne kritike na račun predsednika Srbije i ministra policije Nebojše Stefanovića.

Ako već Đilas ne zna šta je čast u političkoj borbi...

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 18.09.2019. 22:10 "U nedostatku politike Đilasovi jurišnici su se obrušili na oca ministra Stefanovića samo zato što je ministar Stefanović najbliži Vučićev saradnik" Bratislav Jugović, Foto: Printscreen Nakon što je raskrinkan neuspeli pokušaj plasiranja afere u koju su članovi Saveza za Srbiju hteli da uvuku članove porodice ministra Stefanovića, oglasio se i član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović.

 

Jugović je rekao da: "Rijaliti političar Boškić 13 nema kredibilitet više ni u svom najbližem okruženju u Čačku, a posebno nema kredibilitet da kritikuje predstavnike vlasti i najbliže saradnike Aleksandra Vučića kao što je ministar Nebojša Stefanović".

" Nekadašnji potrčko Velimira Ilića je godinama kao i svaka starleta menjao svoje stavove i svoju politiku, od odlaska na Krim i zaklinjanja u "majku Rusiju" do učestalih druženja s Metjuom Palmerom i odricanja od čvrstog saveza Srbije i Rusije. Jedini savez kojeg se Boškić 13 neće odreći jeste Savez za još bogatijeg Đilasa. rekao je Jugović i dodao.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Boškić 13 nije nezadovoljan drastično umanjenom podrškom u biračkom telu, zato što mu je kao i svakoj političkoj starleti važno da ima nepristojno bogatog sponzora. Gubitak podrške pristojnih građana zamenio je nepristojno bogatim gazdom. Dugačak je bio put od Velimira Ilića do tajkuna Đilasa, isplativ za Boškića 13 i neisplativ samo za građane Srbije koji su ga uzalud podržavali. Proneverio je Boškić 13 velika nadanja nacionalno orijentisanog biračkog tela, ali nikad nije izneverio Dragana Đilasa, još od vremena, kada je Đilas bio gospodar Beograda, svih medija u Srbiji i ekskluzivni uvoznik rijaliti programa u Srbiji, naglasio je Bratislav Jugović član Glavnog odbora SNS.

BONUS VIDEO: Dragan Đilas posle suđenja sa Goranom Vesićem

 

 

 

 

Komentari (8)

Boza29

24.09.2019 17:01

Bosko ide tamo gde su pare.Ideali su manje bitni.

Darko

24.09.2019 18:53

Savez za Srbiju je savez za siromašniju Srbiju.

Sasa

24.09.2019 20:31

Ljigavac se ljigavcu raduje...

Cedica

24.09.2019 20:57

Obradovic deluje kao da vise nema podrsku ni u svojoj sopstvenoj porodici, a ne u rodnom gradu. Pukao je skroz.

mojsvet

24.09.2019 23:02

Boskicu zaista ne gine neki reality program, vise parovi, nego zadruga, ali nece birati samo da mu ponude neki dinar.

maja

24.09.2019 23:03

Samo da Boskic izgura do izbora da shvati da ga niko ne podrzava, pa eto ga na jesen u nekom reality programu, mozda mu se i Djilas i Jeremic pridruze.

vds

24.09.2019 23:22

SZS nece dobiti ni 5 % ZATO ne smeju na izbore

fe

24.09.2019 23:23

SZS nece dobiti ni 5 % ZATO ne smeju na izbore