Aleksandar Vučić
Printscreen/Pink
Aleksandar Vučić

Printscreen/Pink

Aleksandar Vučić , Foto: Printscreen/Pink

Odgovarajući na pitanje novinara o kritikama opozicije i njihovom "planu za rušenje Vučića", predsednik je odgovorio da njihova jedina politika i jeste samo "rušenje" svega što se u zemlji radi.

Dodaje da su oni imali plan za rušenje fontane na Slaviji, plan za rušenje Beograda na vodi, gde je, podseća, sada kvadrat i do 10.000 evra i sa najlepšom promenadom, sada, ističe, novim izjavama ruše Nacionalni stadion i spomenik Stefanu Nemanji.

"Pošto nemaju drugih planova, osim uništenja i rušenja, jedini plan je moje rušenje", rekao je Vučić.

Na pitanje da li je izjava nekadašnjeg ambasadora Vladete Jankovića "ako ne pobedimo na izborima radiće ''močuge''", rečena zbog sve boljih plata i penzija i smanjene nezaposlenosti, Vučić je odgovorio da nikakve" močuge" neće raditi.

Dodaje da mu pridike o moralu i poštenju drže oni koji primaju novac od Dragana Ðilasa i Dragana Šolaka i oni u čije je vreme priznata nezavisnost Kosova, uništavane srpske svetinje na KiM, naš narod proteran, a sve fabrike uništene.

Kaže da je njihova politika uništila svaku nadu i budućnost i da je "držala" prosečnu platu na 320 evra, dok je danas, prvi put, prosečna plata veća od 511 evra.

Zaključio je da ga opozicija "ruši", jer danas imamo veće plate i penzije i zbog toga što će do 2021. sadašnja vlast izgraditi više puteva i pruga nego u vreme Tita.

Ukazao je i da su vojska i policija nikada snažnije.

Na pisanje pojedinih medija da je njegov brat vlasnik svog zemljišta u Vojvodini, Vučić je pozvao te medije da snime parcelu u Vojvodini koja je u vlasništvu porodice Vučić.

"Jesu li našli ar placa u Vojvodini? Nisu, i nikada ga neće naći", rekao je Vučić i dodao da to ni ne mogu da urade, jer su to sve neistine.

Pročitajte i: