Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Alo!/Vladimir Marković
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Naša zemlja je reagovala brzo, ozbiljno, stiteći i zdravlje naroda i našu krhku ekonomiju, koja se tek počela oporavljati nakon razvaljenog budžeta koji su ostavili đilasovci 2012. godine.

I dok je naša država tražila pravu meru, gledala najbolji momenat, da se nađe balans, sačuva zdravlje naroda, pa zatim i ekonomija, đilasovci su podbunjivali narod kako bi se ukinulo vanredno stanje. Zaboravili ste lupanje u šerpe i kukanje kako nas je Vučić stavio u kućni pritvor? A država je samo tražila pravu meru. I, kad je konačno ukinuto vanredno stanje, kad je narod izašao na ulice, počeli da rade kafići, restorani, prodavnice, pomislili smo naivno da je to kraj lešinarske kampanje, ali ne! Onda je krenula kampanja u kontra smeru: Svi ćemo se razboleti i poumirati, Vučiću zatvaraj sve!

Preporučujemo još:

Tačnije, jedan deo Đilasovih medija poput Nove i Direktno kukaju kako cela država strada i umire, a u isto vreme Đilasov list Danas govori na naslovnoj strani kako ekonomija i mali privrednici neće izdržati ako se uvedu nove mere.

Lešinari. U isto vreme gotovo svakodnevno šalju Vučiću poruke da je najbolje da je mrtav. Poslednji u nizu je onaj što je nosio vešala, Đilasov pajtos Srđan Nogo, koji noćas Vučiću poručuje da u grob sa sobom danas povede i predstavnike MMF. Kakva je to morbidna ekipa, kakve ptice zloslutnice, kakve hijene i strvinari, koji kao jedini način za dolazak na vlast vide mrtvog predsednika i narod koji ne radi i leži po bolnicama.

Pročitajte i: