Janković gori od Veselinovića i Noga!

E.A. | vesti 2018-10-20 14:46:53 2018-10-20 14:46:53

U nedostatku politike i shvatajući da podršku naroda ne mogu da dobiju opozicionari nastvaljaju da rade ono što im ide najbolje - da pozivaju na krvoproliće i najavljjuu incidente!

Alo!/Marko Đoković

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović pozvao je nedavno na silovanje premijerka Ane Brnabić. Ni dest dana nije prošlo Srđan Nogo, poslanik Dveri koje su takođe deo tog Saveza, zapretio je vešanjem na Terazijama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Brnabić. A da ni drugi deo opozicione scene "ne zaostaje puno za njima", potrudio se da dokaže lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković! 

Pročitajte još:

- Fašizam. 21. vek. Evropa. Aleksandar Vučić svesno priprema krvoproliće u Srbiji. Svaki incident koji se desi NAMERAN je. Ministar unutrašnjih poslova ležaće godinama u zatvoru, kao i svi glavni akteri ove vlasti. Mi im, grobarima normalne Srbije, oprostiti nećemo - napisao je Janković.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić prokomentarisoa je da je ovo što je Saša Janković napisao jasna pretnja nasiljem.

- I to rangu onog što propagiraju Veselinović i Nogo, samo uz još veću količinu podmuklosti i zlobe - napisao je Krstić.

Expand player
Pogledajte više