Jadna ta žena šta je morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš, maltretiraš je, da joj tučeš oca pred detetom, siledžijo!

Alo.rs | vesti 2021-04-27 20:13:16 2021-04-27 20:13:16

Oglasila se članica Predsedništva SNS i šef informacione službe stranke, Vladanka Malović, koja je Đilasu poručila sledeće:

Ilustracija

"Jadna ta žena šta je sve morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš, maltretiraš je, da joj tučeš oca pred detetom... Koliko te se plaši pa je morala da ućuti, i ona i njeni roditelji?! Čime si je ucenio, siledžijo?", napisala je Vladanka Malović na Tviteru.

- Ne mogu da budem veseo kada vas svaki dan neko napada. Marinika nije tužilac, nisam osuđen! Vidite, nije lako da vas optuži radnica, a ne političarka, Dragana Đilasa, koja ima veoma visoku platu. Sve su slagali. Kako je to počelo? Ja sam rekao: "Gospodine Đilas, recite da li imate pare ili ne, zašto ste prebacili pare u neke druge države i da li ste platili porez?". To je bilo moje pitanje. Sutradan u Jagodinu su došle dve dame koje su rekle da je sve tajno u Jagodini, kako ja odlučujem gde će pare da se troše... Problem je što je Dragan Đilas pre 20 dana saznao da sam ja došao do dukumenta u kom se on optužuje da je tukao svoju suprugu. I da ću ja to da koristim u parlametnu i da iznosim šta je on radio. Međutim, to mene nije interesovalo - rekao je Palma.

Expand player
Pogledajte više