KRSTO JANJUŠEVIĆ ODGOVORIO JANKU VESELINOVIĆU Izračunao si da će i bojkot biti neregularan! Logično je da donesete odluku i da bojkotujete bojkot!

Opoziciju zahvatilo ludilo

Krsto Janjušević
Krsto Janjušević, Foto: FOTO: promo

*Povodom izjave jednog od članova Đilasovog SzS Janka Veselinovića oglasio se Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS

*Janjušević je upitao Veselinovića kad očekuje da će i bojkot biti neregularan, logično je da bojkotujete bojkot

* Poručio mu je da posle te odluke očekuje ga na izborima

Na poligonu SzS "Điki 500" predstavio haubicu "Boški 13" kratkog dometa i dubokog punjenja

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 07.09.2019. 16:28 Oštar odgovor na uvredu predsednika Srbije Boško Obradović, Foto: Printscreen/N1 * Lider Dveri i član Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović vređao predsednika Srbije * Obradović na Tviteru izneo uvrede, na koje je odgovorio poslanik SNS Krsto Janjušević * Upitao ga da li je njegov lider i saradnik Dragan Đilas na poligonu SzS testirao novu haubicu "Boški 13" Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS na društvenoj mreži odgovorio je Bošku Obradoviću lideru Dveri i saradniku Dragana Đilasa na uvrede koje je izrekao predsedniku Srbije.

 

Povodom izjave jednog od članova Đilasovog SzS Janka Veselinovića, koji je postavio pitanje kako će se kontrolisati izlaznost na bojkotovanim izborima, oglasio se Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

 

Na Veselinovićevo pitanje: "kako ćete kontrolisati izlaznost na bojkotovanim izborima? To neće biti izbori. Ovde je i bojkot "neregularan". Ovde bojkot ne može da se "meri" procentom izlaznosti. Kako da "merite" naterane da izađu, izlaznost na KiM, kupljene..."

"Čeka se Điki iz Soluna, pa da ih ima za svih 29 soba na Svetom Stefanu. Odavde do Soluna, nema većeg tajkuna"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.08.2019. 22:53 Narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Krsto Janjušević oglasio se na Tviteru. Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš Narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Krsto Janjušević oglasio se na Tviteru.

 

Janjušević je odgovorio postom

Krsto Janjušević, tvit, Foto: Printscreen Twitter

 

"Izračunao Janko da će bojkot biti neregularan! Zar nije logično da sada donese odluku da bojkotuje bojkot, ako mu je bojkot neregularan?
Nakon te odluke, očekujemo ga na izborima...

POKAZAO KAKO ON DOŽIVLJAVA VLAST Đilas napao policajca koji pošteno obavlja svoj posao, Vesić stao u obranu običnog čoveka

DAMIR HANDANOVIĆ Đilas je pravio propale projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se zato novac slivao u njegove džepove!

ISPLIVAO SNIMAK KOJI DOKAZUJE SVE Đilasova desna ruka u akciji! Pozvonio, devojka mu otvorila, a u kesama... Otkrivena prava istina o blokadi Rektorata! (VIDEO)

BONUS VIDEO:Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom 

https://youtu.be/cuyTkNG_S0A

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi