Maja Gojković, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić
Tanjug
Maja Gojković, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić

Tanjug

Maja Gojković, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Foto: Tanjug

- Izašli smo u susret strankama koje su želele još tih nekoliko dana da se spreme za izbore. Dakle, izbori u Srbiji, i parlamentarni i lokalni biće 21. juna. Ono što postoji kao problem za jedan deo političkih stranaka je dostupnost notara. Svih devet lista koje su već skupile potpise složile su se da pored notara i opštinski zapisničari mogu da overavaju te potpise. Zamolićemo notare da se ubrzaju koliko je moguće. Želim svim učesnicima dobru kampanju, uspeh na izborima, da budu zadovoljni svojim radom i da predstave svoje planove i programe. Zamoliću sve svoje saradnike koji se nalaze u vlasti da duhom tolerancije odišu u ovoj kampanji - rekao je Vučić.

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su predsednica Skupštine Maja Gojković, premijerka Ana Brnabić, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima stranaka koje su najavile učešće na izborima.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on May 4, 2020 at 8:14am PDT

Na sastanku su bili još i lider socijalista Ivica Dačić, zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predsednik DSS Miloš Jovanović, član Predsedništva pokreta Metla Novica Antić, predsednik Nove stranke Zoran Živković i njegov saradnik Aris Movsesijan.

U Palati Srbija bili su i predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić, predstavnica Zavetnika Milica Ðurđević, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Pokret obnove Kraljevine Srbije predstavljen je s predsednikom Žikom Gojkovićem i zamenikom predsednka, državnim sekretarom Mirkom Čikirizom.

Prisustvovali su i Marko Ðurišić iz organizacije "Srbija 21", Bojan Kostreš iz LSV, predsednik SPAS-a Aleksandar Šapcih, Milan Stamatović iz "Zdrave Srbije", predsednik i potpredsednik SVM Ištvan i Balint Pastor, kao i predstavnici Pokreta "1 od 5 miliona".

Komentari (1)

Slavica

04.05.2020 18:57

Bitno je da je najgore proslo, polako se sve vraca u normalu!