Skupština Srbije
Tanjug
Skupština Srbije

Tanjug

Skupština Srbije, Foto: Tanjug
SNS slavlje

Alo!/Marko Metlaš

SNS slavlje, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Kada je Vučić pomenuo da će pozvati neke ljude koji nisu prešli cenzus, svi su odmah pomislili na Čedomira Jovanovića, koji je među prvima čestitao pobedu naprednjacima tako što je lično otišao u njihov štab. Iskreno, ne verujem da će on biti ministar, pre da će možda dobiti da vodi neku vladinu kancelariju. Isti slučaj je i sa Gordanom Čomić, kojoj kao iskusnoj političarki, recimo, može biti ponuđeno da radi nešto pri nekom ministarstvu. Međutim, Miloš Jovanović iz DSS-a, po mom mišljenju, ima neke šanse da dobije ozbiljniju ponudu, poput vođenja nekog ministarstva, on je političar bez afera i deluje dosta pristojno, pa bi ga, što bi se narodski reklo, „svaka majka poželela za zeta“ - navodi analitičar i nastavlja da nabraja potencijalne ministre:

Branko Radun

Youtube Printscreen

Branko Radun, Foto: Youtube Printscreen

- I Milica Zavetnica je tu, veoma se istakla tokom kampanje i glavni utisak je bio da je lepa, rečita i opasna. Na pamet mi pada i Matija Bećković, on je bio glavni promoter POKS-a, preko te stranke mogli bi naprednjaci da pozovu njega u vladu i povere mu ministarstvo kulture, jer „kad ako ne sad“. Ne treba zaboraviti ni na ekipu iz UDS-a i tu ima još zanimljivih ličnosti koje se nisu, poput Čomićeve, isticale u prvi plan. S druge strane, sigurno je da niko sa DJB liste neće dobiti nikakav poziv, budući da je Radulović već jednom bio deo vlade i svi znamo kako se to završilo - navodi analitičar.

Pročitajte još:

 

Komentari (2)

vlada

24.06.2020 07:46

Ih, Sergej ministar kulture, Boško ministar rada, na primer, Zukorlić ministar privrede, Tači ministar pravde, a Žućo (Djilkoš Djilaš), ministar finansija, zamislite dokle bi dogurali sa ovom ekipom, ma ne sumnjam ja u Našeg Predsednika, mislim da će odabrati najbolje za SRBIJU. POZZ.

m

24.06.2020 09:46

Šešeljevog sina treba da pozove pristojan momak.