Izbacuje Noga, koji mu je bio najodaniji saradnik

Alo.rs | vesti 2019-02-11 22:35:14 2019-02-11 22:35:14

Nije mu prvi put da prodaje svoje ljude.

Tanjug/Dimitrije Goll

Lider pokreta Dveri Boško Obradović, bliski saveznik samoproglašenog opozicionog lidera Dragana Đilasa, spreman je na sve kako bi se dopao svom "nadređenom".

Pročitajte još:

Naime, on je čuvši da se njegov bliski saradnik Srđana Nogo kandiduje na mesto prvog čoveka Dveri, upravo umesto Obradovića, odlučio je da taj potez preduhitri i isključi ga iz pokreta.

Tako će Srđan Nogo, uistinu, pobornik vešala na Terazijama, zbog kojih se i tzv. Savez za Srbiju uskomešao, a zbog čega je nepoverenje počelo da nagriza ionako slabe ideološke veze među predvodnicima udruženih opozocionara u tom savezu, biti isključen iz Dveri, samo kako bi se Obradović dodvorio Đilasu.

Možda misli kako je preduhitrio veliki problem, Obradović i ne sluti da je na pragu još većeg. Naime, postoje indicije da će Dveri ostati bez poslaničkog kluba, ukoliko Nogo zaista bude izbačen. Za njim bi mogao samoinicijativno otići i Zoran Radojičić, što bi dovelo do toga da Dverjani iz svojih redova izgube pet neophodnih poslanika.

Preporučujemo još:

Podsećamo, ovo nije prvi put da se Boško obračunava sa onima koje uzme za pretnju svojoj stolici. Ranije je na sličan način iz Dveri izbacio pravnika Vladana Glišića.

 

Expand player
Pogledajte više