"VELIKA ALBANIJA - VELIKO S*ANJE!" Ivica Dačić URNISAO Edija Ramu jednom rečenicom!

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić reagovao je na izjavu albanskog premijera Edija Rame, koji je poručio da Srbija ne treba da se oseća ugroženo zbog sporazuma Tirane i Prištine o zajedničkoj spoljnoj politici jer u regionu treba prestati sa "istim starim s*anjima iz prošlosti" i odgovorio mu da je "Velika Albanija - veliko s*anje"!

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Alo!/Marko Đoković

 

- Raminim uličarskim rečnikom rečeno: "velika Albanija" je veliko s*anje! Od toga nema ništa. Ramu ću da podsetim da Priština nema samostalnu spoljnu politiku, jer su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije. Prema tome, gospodin premijer je trebalo da sa Beogradom postigne taj sporazum i siguran sam da se zbog toga ne bi osećao ugroženo, već bi video kako se ide napred - rekao je ministar spoljnih poslova. 

Edi Rama
Edi Rama, Foto: Tanjug/AP

Kako je objasnio, zabrinutost ne treba da izaziva Rama i njegova "lupetanja", već ćutanje međunarodne zajednice na plan Prištine i Tirane o stvaranju "Velike Albanije", koji se više i ne krije.

- Umesto da vode EU i jasno iskažu svoje stavove, evropski zvaničnici se ponašaju kao da su duhovne vođe sa Tibeta, pa sada oni duhovno promišljaju o problemima kontinenta, a niko da kaže ništa konkretno o tome šta treba da se uradi - izjavio je Dačić.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi