Ivica Dačić
Alo!
Ivica Dačić

Alo!

Ivica Dačić, Foto: Alo!

Nedavno je lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma u Narodnoj skupštini govorio o "skromnosti" predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića. Kako bi pohvalio vrlinu svog dugogodišnjeg ortaka, Palma je istakao da Dačić ima svega dva odela, te da čak nije imao ni gaće i papuče za plažu.

Stoga je Palma poklonio Dačiću jedno novo odelo, a na letovanju u Paraliji mu kupio kupaće gaće i plastične papuče, za pet evra.

Palmin govor na sednici Skupštine Srbije, na kojoj su poslanici Dačića izabrali za predsednika republičkog parlamenta, postao je viralan na društvenim mrežama. Ali..., ubrzo su se pojavile Dačićeve fotografije u raznim odelima, što je Palmu demantovalo. Međutim, Palmin govor i Dačićevom odevanju je otišao u drugi plan zbog jedne fotografije "izvučene iz naftalina" koja je postala hit. Na njoj je Ivica Dačić u širokom plavom odelu i šarenoj košulju. Sudeći po svemu, potografija je s početka devedesetih, a Dačić je uslikan kako korača u odavno izgaženim cipelama, u jednoj ruci je prebacio sako preko ramena, kao osamdesetih frajer teksas jaknu, a ispod miške druge ruke drži koferče, registar sa nekakvim papirima. Osim drečave košulje, u oči upada i Dačićeva duža kosa, prirodno uvijena, kao lokne.

Ivica Dačić

Tviter

Ivica Dačić, Foto: Tviter

Pročitajte: