"ODAKLE, ZEMLJAČE?!" Ivanović došao kod Olje u Utisak nedelje, a detalj na njegovoj ruci je iziritirao Srbiju

Šolakov voditelj i zabavljač Ivan Ivanović pojavio se u Utisku nedelje kod Olje Bećković gde zajedno prežvakavaju istu temu kojom se bave poslednjih godina, a to je Aleksandar Vučić.

Utisak nedelje
Utisak nedelje, Foto: Printskrin

Za račun svojih gazda koji ih plaćaju, ovaj dvojac već duže vreme bezuspešno glumi neku vrstu disidenata i političkih protivnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ono što je dodatno iziritiralo gledaoce Utiska nedelje večeras je jedan detalj na Ivanu Ivanoviću.

Kako su primetili brojni tviteraši, Ivanović je na ruci nosio sat marke "Roleks" vredan 10.000 evra, a mnogi od njih su se zapitali odakle jednom zabavljaču novac za tako nešto.

Utisak nedelje
Utisak nedelje, Foto: Printskrin

Pored toga, Ivanović poseduje stan u Rovinju, u njegovoj voljenoj Hrvatskoj, kao i veliko bogatstvo koje poseduje u Srbiji, a svojim bahaćenjem sa novcem počeo je već uveliko da iritira ljude. Ivanović smatra da on nije javna ličnost, te da ne mora da pravda odakle mu novac i kako ga je zaradio.

Ivanović je, pritom, sve vreme dok je govorio, gestikulirao upečatljivo rukama, a posebno rukom na kojoj nosi skupoceni sat, valjda stavljajući do znanja građanima Srbije da, pored toga što pokušava da se predstavi kao neko ko razume politiku bolje od drugih, i ima više od drugih.

Na ovaj način, ne samo da je na nepristojan način pokazao svoj imetak, već je iznervirao i sopstvenu publiku koje je sve manje od kad je zalutao u bavljenje politikom.

Povezane vesti

 • Korisnik: Zoran52
  01/10/2020 - 12:20
  On je običan crnogorski prostak koji je zalutao u politiku u Srbiji i Beogradu.
 • Korisnik: Bhm
  28/09/2020 - 16:32
  Bolje da je išao da mu produže vrat, uklone grbu,naprave struk,produze noge i smanje glavu,povećaju svinjske okice i pokuša da zavrsi neki,makar privatni fax....dzaba mu svega....
 • Korisnik: kriticki nastrojeno pile
  28/09/2020 - 16:09
  Stvarno sramota, dok se predsednik Vucic I njegov brat bore da Srbiju izvedu na put privatizacije I kapitalizma, ovaj I ovakvi se rugaju I podsmevaju.
 • Korisnik: Djekson
  28/09/2020 - 16:02
  Siromašan Bucko Dzaba Mu taj Sat kad Obraza nema Jedino kad ga najure pobecice na Vreme
 • Korisnik: DinoL
  28/09/2020 - 15:03
  Mene nervira ceo a ne jedan detalj. I to od prvog puta kad sam ga video. Mnogo je sluzav
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi