Zoran Lutovac
Tanjug/Tara Radovanović
Zoran Lutovac

Tanjug/Tara Radovanović

Zoran Lutovac, Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić oglasio se povodom najnovije odluke rukovodstva DS o zatvaranju centrale ove stranke u Nušićevoj ulici.

Pročitajte još:

On je oštro kritikovao na Tviteru odluku iza koje stoji potpis predsednika DS Zorana Lutovca, sledećim rečima:

Odluka

Twitter/Printscreen

Odluka, Foto: Twitter/Printscreen

- Još jedna u nizu apsurdnih stvari koje odmetnuto rukovodstvo Demokrata čini. Zatvaraju centralu, a ne zatvaraju GrO DS Beograd, ne daju odgovor gde je isparilo 240 hiljada evra, gde su automobili DS, zašto se ćuti o krivičnim prijavama pojedinih funkcionera? Mnogo zašto. Sramota - napisao je u tvitu Krstić uz fotografiju Odluke koja je zalepljena na ulazu u centralu Demokrata.

Na novodonetoj Odluci stoji sledeće:

"Zbog epidemije bolesto COVID-19, a u smislu Naredbe o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru (Sl. glasnik RS broj 100/200), Predsednik Demokratske stranke, dana 20.07.2020. godine donosi sledeću Odluku:

Odluka

Twitter/Printscreen

Odluka, Foto: Twitter/Printscreen

- Obustavlja se rad centrale Demokratske stranke u ulici Nušićeva br. 6/II

- Svi zaposleni i funkcioneri Demokratske stranke dužni su da napuste prostorije centrale Demokratske stranke u ulici Nušićeva br. 6/II.

- Ova odluka važi do daljnjeg, a biće povučena nakon stabilizacije situacije vezane za epidemiju bolesti COVID-19."

Predsednik DS dr Zoran Lutovac".

Preporučujemo:

Komentari (1)

Ljubiša

22.07.2020 18:04

Kako gde su pare i automobili? Pa kod jednog čoveka čije ime počinje slovom "Dj", a završava se sa "ilas", i koji voli da se tužaka i plače na "može".