VODITELJ ZAŠAO HRVATIMA DUBOKO GDE SUNCE NE SIJA I NE PLANIRA DA IZAĐE Ivan Ivanović promoviše ustašku vinariju čiji je vlasnik učestvovao u akciji "Oluja" i etničkom čišćenju Srba (FOTO)

Voditelj je objavu, u međuvremenu, obrisao

Ivan Ivanović vinarija Kvesić
Ivan Ivanović vinarija Kvesić, Foto: printscreen

Voditelj Ivan Ivanović postavio je na svoj Tviter profil objavu u kojoj promoviše vino Blatina vinarije Kvesić.

Zbog proširenja na srpsko tržište, vlasnik ove vinarije uklonio je sa javnog dela svog Fejsbuk profila ustaške objave, ali nije uspeo da u potpunosti prikrije trag na internetu.

Ostale su zabeležene pojedine objave Vinarije Kvesić u kojima se veliča genocidna akcija “Oluja”, ustaški turbofolk muzičar Tompson i druga ustaška znamenja.

Fotografije Ivana Ivanovića koji reklamira ustašku vinariju i ikonografiju Kvesića pogledajte u našoj galeriji.

Vlasnik vinarije Kvesić, dok nije rešio da se oproba i na srpskom tržištu, ponosno je isticao svoje učešće u operaciji “Oluja” u kojoj je proterano više stotina hiljada Srba iz Krajine, a nekoliko hiljada ubijeno ili se vode do dan danas kao nestali.

Vinari iz zapadne i istočne Hercegovine su međusobom dobro povezani. Često rade na zajedničkoj promociji i plasmanu vina.

Vlasnik vinarije Kvesić sem što je bio “branitelj” poznat je i kao blizak saradnik ultraradikalne nacionalističke stranke HSP.

Ivan Ivanović je ovu objavu na Tviteru u međuvremenu obrisao.

Povezane vesti

 • Korisnik: branka met
  21/09/2020 - 16:13
  Taj momak nema ni pameti ni karaktera, a za obraz nije ni čuo. Pljunuo je na sve ustaške žrtve bez imalo blama. Sram ga bilo!
 • Korisnik: rus
  21/09/2020 - 14:33
  prodana duso gnjido
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi