Ivan Ivanović
Screenshoot
Ivan Ivanović, Foto: Screenshoot

Vesić je podsetio na neke "rane radove" Ivana Ivanovića koji danas najstrašnije pljuje Pink, rijalitije, medije koji pišu o pogubnom političkom delovanju Dragana Đilasa i vlasti Demokratske stranke, i predstavlja se kao opozicionar.

"Da se podsetimo ko je osoba koja nesrećno pati da ga zovu novinarom što nikada neće postati, osoba koja bi da sakrije da je kafedžija sa Vračara, osoba koja sama svoju emisiju reklamira tačnim opisom "ve ce", osoba koja je prevarila svog kuma Zeku i prijatelje i otela im visokobudžetnu i nisko gledanu emisiju.

Ivan Ivanović, voditeljski džuboks, poznat po tome da radi za onoga ko može najviše da plati. Danas Đilas ga obilato plaća i pušta ga sa lanca kada mu treba. Sutra će da pljuje Đilasa jer će neko drugi da ga plaća.

Učesnik rijaliti programa Farma - Ivan Ivanović poznatiji kao voditeljski džuboks.", napisao je Vesić uz snimak koji je objavio.

Kako je Ivan Ivanović prodavao sir na pijaci, učestvujući u rijalitiju Farma na TV Pink možete pogledati u priloženom snimku:

 

Komentari (2)

Sinisa

05.02.2020 12:46

Vesica,pozdravio Branko Pesic.

Djekson

07.02.2020 00:07

Uvek je bilo kod nas zbog nekih ciljeva sredstva se ne biraju Okreni se onom ko ti daje više Pa tako i Ivanovic Samo takva slava kratko traje