Obelodanjen cenovnik Ivana Ivanovića! Vesić otkrio: "Evo koliko zarađuje polupismeni uličar koji se dočepao televizije"

Prethodnih dana utvrdili smo mnogo činjenica iz života Ivana Ivanovića, polupismenog uličara koji se dočepao televizije, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu uz fotografije ugovora Ivana Ivanovića dok je radio na TV Prva i istakao "da je sada vreme da saznamo koliko zarađuje polupismeni medijski plaćenik"

Ivan Ivanović
Ivan Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

Vesićevu objavu, dalje, prenosimo u celosti:

"Utvrđeno je da je ukrao emisiju koju vodi od svojih kumova. Utvrđeno je promoter hrvatskih interesa u Srbiji. Utvrđeno je da za novac profesionalno pere biografije onima koji su činili zlo Srbima kao što su Stipe Mesić i Dino Merlin. Utvrđeno je da ima stan u hrvatskom Rovinju za koji se osnovano sumnja da je plaćen 250.000 evra, a utvrdićemo kolika je zaista cena.

Da li ste šokirani iznosom koji Ivan Ivanović uzima po svakoj emisiji?

Ukupan broj glasova: 2110

 • Da: 47% (982)
 • Ne: 53% (1128)

Utvrđeno je da mu je lokal Central park u centru Beograda zapaljen pod čudnim okolnostima, da je tom prilikom ugrozio živote ljudi koji su živeli u susednoj zgradi i da im ništa nije platio. Zna se da na svojoj kućnoj adresi ima prijavljenih bar desetak firmi od kojih je većina ugašena. Zna se da je na svojoj firmi prijavio ove godine skoro duplo manji porez, a ima veće prihode što znači da ne želi da plaća porez Srbiji. Zna se da ne plaća kazne za parkiranje i da se kao svaki neiživljeni uličar bahati.

Sada je vreme da saznamo koliko zarađuje polupismeni medijski plaćenik. Pred vama je ugovor koji je imao dok je radio na TV Prva. Kao što možete da vidite zarađivao je 17.000 evra po emisiji ili 68.000 evra mesečno!? Toliko košta da obavlja prljavi posao u medijima za svoje gazde. Toliko košta da dovodi Mesića i Merlina u emisiju i da ih predstavlja kao simpatične ljude koji su eto samo malo mrzeli Srbe.

A kako Ivanović odrađuje svoj prljavi posao pokazuje član ugovora koji određuje da Ivanović ne može da dovede gosta u emisiju bez saglasnosti uredništva!? Toliko o “nezavisnosti” ovog medijskog plaćenika. Kako nekad kod Grka, tako danas kod Đilasa i Šolaka drugi mu biraju goste, drugi pišu tekst. Ovaj dripac je tu samo da otvara usta", istakao je Vesić.

Povezane vesti

 • Korisnik: Branco
  25/09/2020 - 19:07
  Ako se zna za utaju poreza sta se ceka? Hapsiti ga odma
 • Korisnik: Zorica
  25/09/2020 - 08:32
  Svi ste isti, tesko nama sa vama
 • Korisnik: Boris
  24/09/2020 - 19:10
  Na zapadu je nemoguća misija da se izbegne plaćanje poreza. Taj i takvi se bogate na račun Države, i još pljuju po Srbiji.
 • Korisnik: Drugboki
  24/09/2020 - 16:55
  Ako je platio porez regularno onda nek je zaradjivao i 1.000.000eur.
 • Korisnik: milic
  24/09/2020 - 16:11
  Bravo Vesicu, pigmejac je preterano umisljen tip.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi