Isprozivali Sašu zbog Đilasa

D. Ramadani | vesti 2017-12-13 17:20:19 2017-12-13 17:20:19

Nekadašnji saradnici napali Jankovića zato što je podržao Đilasa!

Alo!/Marko Đoković

Branislav Trifunović, Bojana Maljević i Dušan Teodorović pokazali su nezadovoljstvo odlukom lidera PSG-a Saše Jankovića da podrži Dragana Đilasa, nekadašnjeg gradonačelnika i bivšeg lidera DS-a.

Oni su iskoristili izborni slogan Saše Jankovića koji je koristio tokom predsedničke kampanje da bi pokazali šta misle o ovom njegovom potezu.

- Saša kojeg čekamo je Dragan - napisao je Trifunović na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, očigledno nezadovoljan odlukom PSG-a da podrži Đilasa.

Pratioci poznatog glumca su zbijali šale na račun ove objave, a on im je poručio sledeće: „Ja sam, bre, gašićevac.” Glumac je ranije istakao da ga je porazilo to što je Janković ljude kojima se dičio u kampanji naziva vučićevcima i gašićevcima.

Svoje nezdovoljstvo jasno je pokazao i Dušan Teodorović, akademik i nekadašnji bliski saradnik Saše Jankovića, te je tvit Branisalava Trifunovića podelio i na svom nalogu na toj društvenoj mreži.

U sličnom stilu odluku lidera PSG-a je prokomentarisala i glumica Bojana Maljević.

- Ljudi koje čekamo su Đilas? Ali ja nikog ne čekam i ne pitam se ništa, zapravo - navela je Maljevićeva na Tviteru.

Lider PSG-a Saša Janković izjavio je pre nekoliko dana da su svi organi tog pokreta potvrdili rešenost da podrže Dragana Đilasa.

Expand player
Pogledajte više