Bepgrađanin
screenshoot/Youtube
Bepgrađanin

screenshoot/Youtube

Bepgrađanin, Foto: screenshoot/Youtube

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i danas je bio sa svojim narodom, upravo tamo gde je bilo najteže, u delovima Beograda koje je nevreme najjače pogodilo.

aleksandar vučić, poplava, Borča,

Alo.rs

Vučić je tako danas ušetao u vodu do kolena bez policije, bez isturanja saradnika, bez obezbeđenja, iako su problem s kojima se Beograđani suočavaju nastali mnogo pre...

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Međutim, ranija vlast rešavala je probleme potpuno drugačije. Naime, Dragan Đilas je fizički nasrtao kao gradonačelnik na građanina koji je samo postavio pitanje oko toga zašto su u Vodovodu i kanalizaciji nabavljeni višestruko skuplji delovi i mašine.

Kako je rekao tada Beograđanin, napad je usledio nakon pitanja o sumnjivim tenderima za Vodovod i Kanalizaciju:

Borča

Alo.rs

Borča, Foto: Alo.rs

- Postavljali smo pitanja gradonačelniku, i ja sam postavio jedno nezgodno pitanje, na koje je on burno reagovao. Bio sam iznenađen i u šoku, jednostavno nisam znao kako da reagujem. Povukao sam se unazad, on me je vukao za jaknu i naredio je Šapiću koji je stajao pored njega da me privede. Mahao je nekom legitimacijo, i utom je prišao drugi policajac, koji me je uzeo pod drugu ruku - drhtavim glasom ispričao je ovaj Beograđanin.

PROČITAJ JOŠ:

Kako se čuje na snimku, novinarka ga je pitala da ponovi pitanje koje je postavio i Draganu Đilasu.

- Gradonačelniku sam postavio pitanje u vezi javne nabavke i tendera koji je raspisan za vodovod i kanalizaciju, kako objašnjava činjenicu da su nabavljeni višestruko skuplji delovi za mašine nego što je to druga ponuda. Pitao me je gde sam to pročitao, ja sam mu rekao, a onda je odgovorio "Lažeš". Napravio je dva koraka prema meni i naredio Šapiću da me privede - obajsnio je.